Min vaskemaskine vil ikke Spin medmindre du løfter låget

October 7

Min vaskemaskine vil ikke Spin medmindre du løfter låget

Vaskemaskiner, som mange apparater, opererer på en kombination af elektronik og mekaniske dele. En vaskemaskine, afhænger af alle sine interne og eksterne dele kan fungere, og det skal være niveau for at undgå vibrationer under drift. Subtile problemer kan forårsage inkonsekvent operation eller vil tillade operation, når døren er ophævet. Vedligeholdelse af en uddannet servicetekniker vil normalt rette op på disse og andre problemer.

Vaskemaskine principper

De første vaskemaskiner var intet mere end en agitator og vridemaskine. Disse var primitiv, havde ingen timere og udsat for operatøren at risikoen for skade. Gradvist, blev timere, sensorer og cykler tilføjet som vaskemaskinen udviklet sig til sin nuværende form. Producenter og designere manipuleret elektromekaniske løsninger for at holde omkostningerne nede og tilføje sikkerhed og driftsmæssige funktioner. Disse løsninger indgår forskellige forbedringer i mekanisk og elektrisk isolering, bedre elektrisk sikkerhed og øget pålidelighed og holdbarhed af bevægelige dele.

Moderne vaskemaskiner

Vaskemaskiner afhænger en forsyning af vand og elektricitet og afløb fungerer korrekt. Moderne vaskemaskiner har typisk sensorer til at registrere velfungerende og magnetventiler at kontrollere vandflow og niveau. Moderne vaskemaskiner har også ofte sensorer til at opdage hvis en belastning er ude af balance og kan meddele driftslederen gennem et signal som en alarm buzzer eller light, som giver to fordele: det forhindrer vaskemaskine bevægelse, før den starter og beskytter tørretumblere og omkringliggende områder fra skader pådraget vaskemaskinen.

Sikkerhedsfunktioner udvidet

Forskellige subtile sikkerhedsfunktioner omfatter at forebygge elektrisk stød gennem forbedret elektrisk jordforbindelse metoder lært i årenes løb. Desuden isolere plast drejeknapper og switche brugeren fra kontrollen. Solid state kontrol og cyklus timere har gradvist reduceret eller helt fjernes mekanisk problemer fra stak afbrydere eller beskidt elektriske kontakter. Elektronisk programmering for gentage cyklusser ikke længere afhang komponenter udsat for svigt eller bør. Mere sofistikerede vaskemaskiner kommunikere med operatoren om periodisk vedligeholdelse.

Vaskemaskine døren Sikkerhedsafbryder

Moderne vaskemaskiner har næsten altid en døren Sikkerhedsafbryder, som typisk gør det muligt for maskinen at blive indlæst, da det er fyldt med vand for top læssemaskiner og vil forhindre påfyldning for front loading vaskemaskiner. Hvis døren åbnes under en cyklus, parameteren typisk skærer magt til omrører og pauser timeren. Efter at lukke døren, genoptager cyklussen hvor den slap, og omrører begynder at dreje igen. En defekt switch eller baglæns wired døren Sikkerhedsafbryder er sandsynligvis årsagen til problemet for en vaskemaskine, der fungerer kun, når låget er åbent. En autoriseret servicetekniker kan reparere dette let.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com