Min vaskemaskine vil ikke Spin og jeg lugter gummi

November 17

Selv om en defekt vaskemaskine kan forårsage du at køre til butikken for at købe en ny, er odds, spørgsmålet er med en mindre del, der skal udskiftes. Det er ikke ualmindeligt for vaskemaskine komponenter til at bryde, og når de gør, computeren midlertidigt kan stoppe med at arbejde. I nogle tilfælde medføre en defekt del din vaskemaskine til at stoppe spinding og producere en gummi lugt. Før du trække din vaskemaskine til gadehjørnet, komplet en forudgående inspektion for at fastslå, om det er reddes med reparation.

Frosne pumpe remskive

Pumpe remskive er en mekanisme, der pumper vand ind og ud af din vaskemaskinen karret og gør det spin. Hvis det bryder, ikke vil karret normalt stopper spinding eller fylde med vand eller tømme det, og undertiden begge. Når du tænder for din vaskemaskine og den motor kører, men maskinen fejler hen til operere, det er ofte betyder noget er galt med pumpe remskive system. Se i brugervejledningen til din vaskemaskine for instruktioner om hvor man kan finde pumpe remskive. Når du har fundet den pumpe remskive, manuelt operere trisse ved at flytte det i en cirkulær mode. Hvis det ikke let rotere, erstatte den.

Pumpe bælte

Pumpe bælte er en del af den pumpe remskive, der hjælper mekanismen, rotere og agitates karret. Det er som regel lavet af gummi. Hvis selen fastgøres eller glider, det forhindrer pumpe remskive system fungerer korrekt, og følgelig karret kan ikke spinde. Friktion forårsaget af en pumpe remskive, der forsøger at operere uden en fungerende bælte pumpe kan oprette en gummi lugt. Se i brugervejledningen til den vaskemaskine for instruktioner om hvor man kan finde pumpe remskive system. Ved at placere det, har ikke tjek for at sikre gummiet bælte bliver løs eller snappede. Skifte ud en defekt pumpe bælte for et nyt.

Brudt Rotation bælter

Vaskemaskiner har enten et eller to gummibælter, afhængigt af producenten, der tillader balje at spinde. Hvis nogen af dem bryder eller følgesedler, så karret ikke længere viser og en gummi lugten er undertiden indlysende, især lige efter bryder en. Kontakt en vaskemaskine reparation person til at erstatte de svigtende bælter; de fleste apparat virksomheder sælger bælter specielt til deres apparat mærke.

Slidt kobling

Visse vaskemaskine mærker, såsom General Electric (GE), er udstyret med en kobling, der styrer den balje spin hastighed. Karret kan ikke nå sin indstillede hastighed eller måske stoppe med at arbejde helt når koblingen stopper i orden. Kontakt en vaskemaskine reparation person at skifte ud den beskadigede kobling.

Brudt computerlågets skydeknap

Mest operationelle vaskemaskiner har et computerlågets skydeknap, der forhindrer nogen i at åbne låget i midcycle, mens vaskemaskinen spinning for at beskytte mod skader. Det er beliggende langs den indvendige dørkarmen. Parameteren kan bryde med tiden fra normal brug, og når det sker, vaskemaskinen generelt spin ikke som en sikkerhedsforanstaltning. Parameteren bør gøre en klikkende lyd, når døren lukkes. Maskinen har brug en ny skifte når du Luk skive og ikke høre det snap lukket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com