Min vaskemaskine virker ikke efter flytning

July 14

Hvis du for nylig flyttet ind i et nyt hjem og bragte langs din gamle vaskemaskine kun til at indse det pludselig ikke fungerer korrekt i det nye sted, kan det være forvirrende. Selv om det er muligt, at din vaskemaskine blev ramt med et problem sidste gang det blev brugt i det gamle hus, er odds, der er en enklere forklaring, der vil du kunne finde ud af med en lille undersøgelse.

Magt

Bare fordi afsætningsmuligheder i din gamle hus arbejdede garanterer ikke dem i det nye hus funktion lige så godt. Det er muligt, at der er et problem med stikkontakten i væggen, hvor du har tilsluttet din gamle maskine på det nye hus. Hvis du ikke kan få nogen reaktion fra din skive efter plugging sig i, gå til circuit breaker box og find den tilsvarende breaker. Sikre det er "på" position og har ikke været udløst eller slukket. Det er også muligt, at afbryder sig selv er dårlige. Når du er sikker på, du har gendannet strøm til forretningen, prøv maskinen igen og se om det virker normalt. Hvis ikke, du kan have nogle ledninger problemer i hjemmet eller i vaskemaskinen og vil få brug for en elektriker eller apparatet tekniker.

Computerlågets skydeknap

Under alle involveret i flytte, lastning og losning en vaskemaskine skubbet er det bestemt muligt, at en del blev brudt. En skrøbelig del nær rammen af skive døren er computerlågets skydeknap. Hvis denne parameter er brudt, vil vaskemaskinen ikke tænde på alle. Denne switch er designet til at slukke maskinen i den selv at nogen åbner låget. Hvis kontakten er beskadiget, kan det være maskinen mener, at døren er åben hele tiden og ikke vil tillade vaskemaskinen til at komme.

Balance

Da du løb din vaskemaskine tilbage på det gamle sted var en problemfri drift med kun en stille, mild shimmy under spin cyklus. Men i det nye sted her, maskinen vibrerer og ryster voldsomt og gør en høj banging støj, når det går ind i spin cyklus. Dette indikerer, at maskinen er ude af balance. Efter flytning en vaskemaskine, har du sikre, at det er niveau på det nye gulv. Hvis det ikke er, justere benene under vaskemaskinen og gøre maskinen sidder niveau. Det bør ikke klippe frem og tilbage på alle og bør forblive stationære under hele vask.

Vandtemperatur

Hvis din vaskemaskine varmt vand er for cool eller for varmt, have du sandsynligvis vandvarmer indstillet til en højere eller lavere temperatur på det nye hus, end du gjorde på det gamle. Du skal muligvis justere temperaturen på vandvarmeren til at få de vandtemperaturer, hvor du vil have dem til at gøre vaskeri. Hvis du flytter til klimaet er meget koldt eller meget varm, kan det også påvirke vandets temperatur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com