Min Vicks Cool tåge luftfugter virker ikke

November 1

Vicks kold tåge luftfugter er et hjem apparat, at hjælpemidler til at reducere forkølelsessymptomer, herunder overbelastning, og virker ved at tilføje fugt til luften for at forbedre dit hjems fugtighed. Enhedens anvisninger skal følges nøje for at sikre, at det fortsætter med at give fugt, der omfatter daglig rengøring samt enheden forholdsregler til at undgå at beskadige enheden og det nærliggende område, ifølge den officielle Vicks site. Hvis befugteren ikke er distribuere fugt til din luft, være filter cartridge beskidt, hvilket kan forårsage enhed til at fungere forkert.

Instruktioner

•Drej off Vicks cool tåge luftfugter og afmonterer enheden.

•Fjern den gamle filterpatron ved at snuppe begge sider og forsigtigt trække op. Smide den gamle patron i papirkurven, og Indsæt den nye blækpatron i slidsen patron på befugteren.

•Indstil luftfugter på en flad overflade væk på et håndklæde til at forhindre vandskader, som anbefalet af Vicks.

•Unwind strømkabel, og vent luftfugter at køle ned hvis det er overophedet. Befugteren har en høj sandsynlighed for overophedning når ledningen er likvideret.

•Fjern den øverste tilfælde af luftfugter, og fyld bunden tilfældet med koldt vand til linje fundet i bunden tilfælde. Placer den øverste sagen tilbage på luftfugter, og passer de luftfugter ledning til en stikkontakt. Tryk på afbryderen til at begynde at bruge en luftfugter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com