Min Whirlpool Duet har ingen magt

December 13

Whirlpool Duet vaskemaskiner og tørretumblere er apparater bestemt til permanent montering i dit hjem. Begge apparater kræver en strømforsyning, men elektriske tørretumblere, i modsætning til gas tørretumblere, kræver en 220 volts forbindelse. Hvis dit Whirlpool Duet vaskemaskine eller tørretumbler ikke har magt, er der et par skridt til at fastslå årsagen til problemet.

Kontrollere stikkontakten i væggen

Både dit Whirlpool Duet vaskemaskine og tørretumbler har deres egen dedikerede strømkabel, som skal være sluttet til stikkontakter bag apparaterne på alle tidspunkter. Efter regelmæssig brug, kan de vibrationer, der er oprettet under normal drift være nok til at trække strømkablet ud af stikkontakten i væggen. At undersøge netledningen, trække vaskemaskine eller tørretumbler fra væggen, så sikre, at ledningen er sikkert indsat i stikkontakten i væggen.

Kontrollere panelet Breaker

En af de mest almindelige årsager til du Duet magt til at blive afbrudt er en blæst breaker i panelet service. Panelet service er ofte placeret i din garage, vaskerum eller bryggers, og er indbygget i væggen. Brug breaker etiketter for at finde breaker, vaskemaskinen eller tørretumbleren er tilsluttet. Hvis afbryder er blæst, vises en rød stykke i det klare vindue ved siden af breaker. For at nulstille breaker, slå det til positionen "Off", derefter tilbage til "På" position.

Tjek den centrale kontrolenhed

Den centrale kontrolenhed er hjernen af Whirlpool Duet vaskemaskine eller tørretumbler. Når vaskemaskine eller tørretumbler er tilsluttet, vil spændingen skabe en hørbare "Klik" på bordet. For at teste den centrale styringsenhed, afmonterer vaskemaskine eller tørretumbler og vente cirka tredive sekunder. Sæt netledningen i igen i stikkontakt, derefter lytte til "klik," øverst i tørretumbleren. Hvis ingen klik er hørt, kan den centrale kontrolenhed være dårlig.

Undersøge de interne forbindelser

Afmonterer tørretumbleren, så Fjern de tre skruer fra bagsiden af det øverste panel. Løft det øverste panel, op og ned af apparatet, så undersøge wire-stik på den centrale kontrolenhed. beliggende på den højre side af toppen af apparatet. Sikre, at alle stik er tilsluttet rigtigt.

Undersøge den tørretumbler Terminal blok

Afmonterer tørretumbleren, så fjern klemmerække dækslet på bagsiden af tørretumbleren, som er sikret ved hjælp af skruer. Undersøg ledninger og sikre, at de tre ledninger er sluttet korrekt til skruerne på terminalklemmerne. Undersøg ledninger for tegn på slid eller skader, som kunne forårsage en strømafbrydelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com