Min Whirlpool Duet tørretumbler vil ikke opvarmes

October 17

Min Whirlpool Duet tørretumbler vil ikke opvarmes

Whirlpool Duet vaskemaskiner og tørretumblere har god ydeevne og pålidelighed, men som med enhver apparat, tingene går undertiden galt. En tørretumbler fuld af tøj, ikke der tør efter en time eller så er en af disse ting. Ingen tørring, eller dårlig tørring, kan have flere årsager, hvoraf mange er ganske enkelt at lave. Før du beder om reparationsservice, kan du prøve fejlfindingstip, potentielt penge at spare.

Instruktioner

•Find ud af, om en sikring er sprunget eller en hovedafbryder er blevet udløst. Sikringsboksen og circuit breaker box for en bolig er normalt i en kælder eller et bryggers. Hvis en sikring er sprunget, brændt metalstav i hele ansigtet af sikringen ud. Hvis et kredsløb er blevet udløst, vil det stå over for i den modsatte retning af alle andre afbrydere i boksen. Udskift sikringen eller nulstille afbryderknappen, hvis det er nødvendigt. Hvis sikringen blæser eller effektafbryderen ture igen, overveje at kalde en elektriker til at tjekke for en ledninger problem. Bemærk, at tromlen af tørretumbleren kan dreje, men du kan stadig have ingen varme, hvis en sikring er sprunget eller en hovedafbryder er blevet udløst. Disse tørretumblere bruge to sikringer eller afbrydere.

•Look på det luft tørre temperaturindstilling på forsiden af tørretumbler for at sikre det er indstillet til den korrekte position. Det skal være på en indstilling, der kræver tørretumbler til varme. Hvis det er på en luft-fnug eller cool-down indstilling, vil tørretumbleren ikke opvarmes.

•Kontrollér tørretumbler er udstødning lufte for at sikre, at luften passerer gennem det frit. Ventilen er en 8-tommer stykke af runde kanalen arbejde, der strækker sig fra siden eller bagsiden af tørretumbler til udendørs. Generelt, du ikke kan se hele længden af udstødnings ventilen, fordi det skal gå gennem væggen. Kontrollere udstødning udluftning ved at gå udendørs og finde det sted hvor ventilen forlader bygningen. Omhyggeligt holde hånden under eller foran udluftningsanordning at finde ud af hvis luft strømmer fra det. Hvis ikke, eller hvis der synes at være kun en svag luftstrøm, udstødnings ventilen kan blive blokeret, enten med fnug eller noget som en fugl eller Egerns nest, eller fordi det er snoet. Dette er en alvorlig brand og/eller kvælning fare, der skal rettes, før du betjener næste tørretumbleren. Hvis du har mistanke om, at problemet er fnug, kan du prøve at rydde det selv ved at frigive den band klemme, der holder kanalen arbejde til tørretumbler (brug en skruetrækker) og støvsugning ud lint med et vacuum cleaner eller shop vac. (Reclamp udstødning udluftning til tørretumbleren og gentage test for at finde ud af hvis luft der kommer gennem.) Normalt, dog skal du kalde en professionel til at rense kanalen arbejde.

Tips & advarsler

  • Forhindre lint fra bygning i udstødning udluftningsanordning rengøring lint skærmen, hver gang du bruge tørretumbleren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com