Min Whirlpool Duet vaskemaskine lugter muggen

May 24

Min Whirlpool Duet vaskemaskine lugter muggen

Muggen lugt automatisk tøj skiver uvægerligt føre til ildelugtende tøj. Er oftentimes en sommer problem, men det kan forekomme på ethvert tidspunkt af året, hvis betingelserne er rigtige. Kom en muggen lugt ud af tøjet er nemt - vaske bare dem igen. Men for at denne løsning til at arbejde, skal du først at finde og fjerne årsagen til muggen lugt i din vaskemaskine. Normalt er årsagen noget simpelt, at du nemt kan løse. Hvis du ejer en Whirlpool Duet automatisk vaskemaskine, er der en håndfuld af skridt at tage for at fastslå, hvad er årsagen og fjerne den.

Instruktioner

•Brug han vaskemiddel i højeffektiv Whirlpool Duet skive. Andre rengøringsmidler kan efterlade en film rester, der igen kan forårsage en muggen lugt. Brug den korrekte mængde han vaskemiddel. For meget vil også efterlade en film, der kan forårsage en muggen lugt. Følg dit Whirlpool Duet brugervejledning retninger, eller dem på undersiden af skive låg, til at bestemme hvor meget vaskemiddel til brug, ikke etiket på rengøringsmidlet.

•Efterlad døren åbner efter hver vask, således at vandet tilbage på døren, og tromlen af vaskemaskinen kan fordampe. Denne skive har en tæt forsegling til at holde det fra utætte, så fugt har ingen måde at fordampe hvis døren er lukket. Fugt feeds skimmel og meldug, som er hvad forårsage en muggen lugt.

•Rengør skive ved at køre det gennem "Rent vand med Affresh" cyklus. Ændre ikke de forudindstillede indstillinger for denne cyklus. Bruge den proprietære skive cleaner "Affresh" efter fabrikantens anvisninger. Eller du kan bruge 2/3 kop af klor blegemiddel, tilføjet via blegemiddel dispenseren. Du bør rense vaskemaskinen hver måned efter du har sluppet af muggen lugt.

•Rengør dispenser skuffen ved at trykke på frigørelseshåndtaget og fjerne skuffen. Fjern indsætter fra skyllemiddel og blegemiddel rum. Vaske alt under rindende vand. Hvis de stadig lugter muggen, sættetid dem i en skål med 2 tbsp. af klor blegemiddel i 15 minutter. Læg ikke dispenser skuffe eller dens skær i opvaskemaskinen.

• Rengør døren segl og bælge. Forsigtigt trække sæl/bælge fra døren og rense enhver farvede områder med en opløsning af 3/4 kop klor blegemiddel og 1 gallon vand påføres med en fugtig klud. Lad løsning stå i fem minutter, derefter fjerne det med en tør klud. Forlade skive døren åben.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com