Min Whirlpool køleskab fryser ikke fryse mad

February 7

Min Whirlpool køleskab fryser ikke fryse mad

Whirlpool tilbyder køleskabe i fire layout, herunder fransk dør, side-by-side, top-fryser og bottom-fryser formater. Ligesom alle andre husholdningsapparater muligvis Whirlpool køleskabe reparationer eller udskiftninger. En af de mest almindelige problemer med køleskabe er manglende evne til at fryse eller cool korrekt. I tilfælde af at dit Whirlpool køleskab fryser afsnit stopper i orden ordentligt, er der et par enkle trin til at prøve før du køber et nyt køleskab eller leje en dyre reparatør.

Fælles løsninger

Der er flere fælles løsninger, der kan løse dit køleskab problem, så prøv dem først: Sørg for, at dit køleskab er tilsluttet det korrekte udtagstype og kontrollere, at indvendigt lys arbejde for at sikre, at køleskabet modtager strøm. Dobbelttjekke for at sikre, at du korrekt installeret dit køleskab efter installationen manual. Kontroller, at køleskabet er i et plan holdning fra opvarmning ventilationskanaler, tørretumblere og ovne. Sidst, afgøre, om du er overstocked eller dækket køleskabs fans, som forhindrer produktion og omsætning af tilstrækkelig kold luft.

Indstillinger

De fleste Whirlpool køleskabe kommer med manuel afrimning og temperaturindstillinger. Kontroller, at din fryser ikke er angivet til indstillingen afrimning fordi dette stopper produktion og omsætning af kølig luft til at tillade fryser til at smelte enhver ice eller frost oprustning. Tjek dit køleskab aktuelle temperaturindstilling. Model og alder af dit køleskab og mængden af mad gemt inde alle virkning den interne temperatur. Langsomt hæve temperaturen op til den koldeste indstilling og løbende kontrollere, på hvilket niveau det begynder at fryse korrekt.

Søge professionel bistand

Hvis disse fælles fejlfindingstrin ikke identificere og løse dit Whirlpool køleskab problem, bør du kontakte Whirlpool for yderligere assistance. En servicetekniker vil være i stand til at besvare dine spørgsmål, rådgive dig i trinene din bør tage at reparere dit køleskab og informere din for alle dine reparationsmuligheder, over telefonen. Hvis dit køleskab er stadig under garanti, kan du kvalificere gratis reparationer og udskiftninger.

Advarsler

Hvis du ikke er erfaren med at installere apparater, kan du ønsker at kontakte en professionel for at undgå unødvendige skader eller sundhedsmæssige farer. Hvis ingen motor eller fan lyde er til stede, men du kan kontrollere, at dit køleskab modtager strøm angiver køleskabet ikke kører. Sørg for, at det er korrekt installeret og sluttet til en fungerende stikkontakt, så kontakt Whirlpool. Hvis din er en ældre model kan det uden for garanti, som kræver, at du at ansætte en reparatør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com