Min Whirlpool køleskab Ice Maker holder frysning

October 28

Ismaskine på Whirlpool køleskab er normalt forbundet med vand filtreringssystem og er udleveret på fryser døren i enten knust eller terning format. Ismaskinen er automatisk og vil slukke når isen bin er fuld. Nogle køleskab modeller har endda en accelereret is-tilstand, der vil producere en stor kapacitet af is i et 24-timers periode, når det er nødvendigt. Men hvis ismaskinen holder frysning, nogle fejlfindingstrin er generelt i orden.

Fryser temperatur

Hvis ismaskinen holder frysning, er temperatur i fryseren sandsynligvis sat for koldt. Drej fryser temperaturen, en indstilling varmere, og derefter holde fryser døren lukket så ofte som muligt for de næste 24 timer, mens temperaturen varmer. Gentag indtil fryser temperaturen er nået til en korrekt indstilling. En god guide til et ønskeligt fryser temperatur er når is er fast, men ikke frosset.

Ice snegl

Hvis isen er smeltet omkring snegl i ismaskinen, kan det forhindre korrekt funktion. Fjerne is bin og tømme isterninger. Vaske ud is bin med varmt, sæbevand vand, og skyl den grundigt, indtil der er ingen yderligere sæberester. Tør bin og sæt den tilbage i fryseren. Hæld varmt vand omkring den snegl, som ligner en metal spiral i ice bin. Gentag denne procedure, indtil isen er smeltet. Tør snegl med et tørt håndklæde.

Klumpet is

Is, der ikke anvendes regelmæssigt kan smelte sammen og danne store klumper i ismaskinen og bin. Bryde op store ice bidder med et redskab, og tømme ud i store blokke af is. Bruge ice regelmæssigt for at flytte is gennem isen bin og dispenser. Hver to uger, tømme is bin, og tørre ned bin og levering chute med en varm, fugtig klud til at fjerne nogen rim eller is.

Døre

Isen kan klumpe og fryse i ismaskinen, hvis fryser dør ikke er lukket helt. Flyt elementer, der kan blokere døren og rengør døren pakning med en ren klud. Sørg for ice chute døren ikke hænger åben på grund af isterninger, der hindre tuden. Trænge igennem enhver isterninger, ved hjælp af en træ køkkenredskaber, så tuden kan åbne og lukke korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com