Min Whirlpool køleskab vil ikke laver is

October 11

Min Whirlpool køleskab vil ikke laver is

Whirlpool Corporation fremstiller mange forskellige boliger produkter, herunder vandfiltre, trash komprimatorer, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere, komfurer, intervaller og køleskabe. Whirlpool køleskabe fås i en række modeller, herunder side-by-side, fryser på bunden, fryser på toppen, og fransk dør, samt forskellige finish og størrelser. Mange køleskabe omfatter vand dispenser og ice maker, som skal fungere godt under de fleste omstændigheder. Men hvis ismaskine på Whirlpool køleskabet ikke fungerer korrekt, udfører nogle fejlfindingstrin kan være nyttige til at bestemme kilden til problemet.

Instruktioner

•Kontroller at Whirlpool køleskab er korrekt forbundet til en fungerende strømforsyning og at vand ventilen er tændt, som ismaskinen vil ikke fungere uden strøm eller vand.

•Wait op til 72 timer, før isen skal produceres hvis køleskabet blev for nylig installeret eller aktiveret tilbage efter en lang periode med manglende brug.

•Kontroller, at ice maker arm er i positionen "Op" eller ice maker power-kontakten er slået til "On", hvis køleskabet har magt, men ingen is bliver produceret.

•Look at se, hvis isen dispenser er låst hvis ingen is er spændende dispenseren. Tryk på "Låst op"-knappen og hold den i 3 sekunder for at slukke den lås, som forhindrer isen fra udlevering hvis engageret.

•Locate filter, enten i base gitter placeret under Diskskuffens dør, eller inde i køleskabet i øverste venstre hjørne. Fjerne filteret og rengøres med varmt vand og et par dråber opvaskemiddel. Skyl det godt og returnere den til køleskabet. Hvis filteret er beskidt, kan ice produktion bremse eller stoppe.

•Tjek, om en isterning har blive fast i isen dispenser. En blokeret isterning kan gøre det synes som om isen ikke bliver produceret når i virkeligheden, er det kun fastklemt i dispenseren. Hvis isen er fast i ejector, skal du bruge en plast køkkenredskaber forsigtigt fjerne isterning fra ismaskinen.

•Break op is, der udgør omkring snegl på ismaskinen med en plast køkkenredskaber eller fingrene hvis isen har udviklet klumper. Ved hjælp af ismaskinen oftere kan bidrage til at forhindre, at isen danner klumper inde i ismaskine eller bin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com