Min Whirlpool mikrobølgeovn gør summende lyde når den ikke er i brug

October 29

Dit Whirlpool mikrobølgeovn producerer mange forskellige lyde under normal drift, herunder brummer, klik og dunker, hvoraf mange er helt normal. Ovnen kan nogle gange, fortsætte med summende når madlavning er komplet, der er ikke nødvendigvis et tegn på problemer og kan henføres til de normale virke i mikrobølgeovnen eller sine fans. At identificere kilden af mystery hum hjælper med at sikre din ovn fungerer korrekt og er sikkert at bruge.

Sluk Extractor Fan

Over-the-range mikrobølgeovne indarbejde ofte en emhætte der fjerner damp, røg og lugt fra madlavning overflade nedenfor. Ventilatoren gør en blid summende støj, mens den kører. Du kan også høre en "susen" lyd som luften suges gennem kanaler. En knap er normalt på mikroovnen, som lader dig slå ud af emhætte.

Vent et par minutter

Nogle mikrobølgeovne har en kølende ventilator, der automatisk tænder når undersiden af mikrobølgeovnen når en bestemt temperatur. Ventilatoren hjælper cool undersiden af mikrobølgeovnen og de interne komponenter til at forebygge skader. Ventilatoren slås fra, når ovnen er slukket, og temperaturen vender tilbage til normal.

Lytte til LCD-skærm

Lytte hvis den summende lyd kommer fra LCD-skærmen, hvor gang vises. Den transformer, der står bag uret gør en lav summende støj på alle tidspunkter. Du bør ikke høre brummen over normal baggrundsstøj.

Afmonterer mikrobølgeovnen

Afbryd strømmen til mikrobølgeovnen, og brummen bør stoppe øjeblikkeligt. Lyden kan ikke komme fra mikrobølgeovnen, hvis du kan stadig høre det med ovnen unplugged. Holde mikrobølgeovnen unplugged, og kontakte Whirlpool, hvis støjen returnerer med strømforsyningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com