Min Whirlpool opvaskemaskine har ingen magt og panelet belysning ikke op

October 1

Whirlpool opvaskemaskine tilbyder mange funktioner, herunder muligheden for at desinficere retter, justere vask henhold til jordbund og indlæse størrelse, og let rene glas eller små belastninger. Men hvis kontrolpanelet ikke er belysning op og opvaskemaskinen synes ikke at have magt, ingen af disse opvaskemaskine funktioner vil være meget nyttigt. Brugere kan finde, at spørgsmålene, der kan fastsættes gennem nogle fejlfinding.

Power forstyrrelser

Den mest sandsynlige årsag at dit Whirlpool opvaskemaskine har ingen magt og betjeningspanelet er ikke i orden er, hvis et problem med power supply. Find netledningen og se hvis det er kommet løs fra stikkontakten. Skubbe den helt og overveje at flytte andre apparater fra at forretningen til et andet. Nulstille eller erstatte circuit breaker eller fuse, især hvis der var en nyere strømafbrydelse.

Motor overbelastning

Whirlpool opvaskemaskine er udstyret med en motor overbelastningsbeskyttelse, som slukker opvaskemaskinen, hvis motoren er i fare for overophedning. Motoren vil genstarte automatisk inden for et par minutter for at lukke. Hvis det ikke sker, afbryde strømmen og vent 30 sekunder inden du genetablerer.

Opvaskemaskine drift

Undertiden grundlæggende drift trin kan blive overset, at gøre det synes som hvis opvaskemaskinen har mistet magten. Sikre at døren er lukket stramt og smækket ind i position og "Power" knappen har været trykket. Når døren er lukket fast og strømmen er tændt, kontrolpanelet skal belyse og kontrol kan vælges.

Forsinket Start eller kontrol lås

Hvis funktionen "Forsinkelse Start" er valgt, vil opvaskemaskinen synes, som om det ikke opererer indtil starttidspunkt nås og opvaskemaskinen begynder operation. Hvis "Forsinkelse Start" er valgt, skal du trykke på "Annuller/afløb" annullere cyklussen. Hvis funktionen "Kontrol Lock" er markeret, fungerer ingen af puder på kontrolpanelet. Tryk og hold "Varme tørre" i fire sekunder for at låse denne funktion.

Reparation

Hvis disse fejlfindingstrin virker ikke og opvaskemaskinen er stadig uden strøm, prøve at nulstille opvaskemaskinen ved at koble det til 30 sekunder, derefter sætte det tilbage i. Hvis det ikke genoptage normale funktioner, når strømmen er genoprettet, kræver Whirlpool service bistand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com