Min Whirlpool tynde Twin lækager på cyklus

October 30

Designet til forbrugerbehov, er Whirlpool tynde Twin en stablet kompakt vaskemaskine og tørretumbler enhed. Vaskemaskinen er i bunden af enheden med tørretumbler på toppen. Denne mindre enhed har en 1,5 kubikfod kapacitet, fem vask cyklusser, fem tør cyklusser og tre temperaturindstillinger. Når du støder på en lækage fra skive en del af enheden, kan du forsøge at foretage fejlfinding af dette problem i stedet for at kontakte Whirlpool for bistand.

Fylde slange

Vand træder din vaskemaskine fra fyld slanger, som er forbundet til skive via den kolde og varme væg vandhaner. Hvis disse slanger er løs eller beskadiget, vil det resultere i en lækage i løbet af cyklussen. Føle forbindelser til at afgøre, om de er løs. Hvis det er tilfældet, bruge en skruenøgle eller tang til at stramme dem. Hvis der er en revne eller hul i slangerne, skal du erstatte dem. Vandhaner skal være slukket, før du tager ud for de dårlige slanger. Udskiftninger kan købes hos din lokale hjem forbedring butik.

Drain slangen

Se på bagsiden vaskemaskinen til at kontrollere slangetilslutning afløb. Det bør være sikret til vaskemaskinen samt standrør eller vask, afhængigt af hvilken du bruger. Dette gøres med afløb krog, således at det forbliver på plads. Hvis din drain krog mangler, kan du bruge vandtæt tape til at sikre slangen på plads. Til tilslutning til vaskemaskinen skal slangen skubbe sikkert ind i afløbshullet på vaskemaskinen. Giv det et fast tryk, hvis det ser ud til at være løs.

Afløb træsko

Undersøg dine gulvafløb eller vask afløb, afhængigt af, hvilke du benytter. Dette er afløbet bruges af drain slangen fra vaskemaskinen. Hvis dette afløb har en træsko, kan det resultere i en lækage, når vaskemaskinen er dræning. Ca 17 gallons af vand i minuttet kommer fra den dræning vasker og hvis dit afløb ikke kan håndtere, vil du have en utæthed. Husholdningernes drain cleaner kan bruges til at rydde en træsko, eller du kan ringe i en lokal blikkenslager for bistand.

Sprøjt ud belastning

Hvis lækagen synes at være sprøjt off din belastning af vasketøj, kan dit badekar ikke være centreret. Ser i vaskemaskinen til at bestemme, hvis karret sidder mod én side. Hvis det er tilfældet, skal du flytte den med dine hænder til at flytte det. Hvis ikke det sprøjt kan være på grund af et ujævnt fordelt belastning af vasketøj. Løse problemet ved at omarrangere elementer i din skive, således at de er spredt ud rundt om karret. Det er også vigtigt ikke at overbelaste skive, hvilket kan resultere i sprøjt lækagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com