Min Whirlpool vaskemaskine afløb som det fylder

March 18

Hvis du går til at starte dit Whirlpool vaskemaskine, kun for at finde, at det aldrig bliver fuld fordi det dræner som det fylder, sandsynligvis har du nogle type fejl med din skive pumpe. Før undersøge, få en idé om hvordan dit Whirlpool vaskemaskine virker til at hjælpe dig med at løse problemet. Når du har identificeret, præcis hvad der er galt, kan du enten ordne det selv eller trække på hjælp fra en uddannet professionel.

Whirlpool vaskemaskine drift

Whirlpool vaskemaskine, fungerer uanset om de er front loading eller top loading, på samme måde. En ventil åbner for at tillade vand ind i vaskemaskinen karret, hvor den blander sig med sæbe flydende eller pulver. Tøj og sæbevand i karret er derefter snurrede rundt af en omrører at udsætte alle overflader af tøj til rengøring. En pumpe så suger ud af vandet, og processen gentages inde i karret, kun med rent vand og ingen sæbe. Efter sidst af vandet pumpes ud, er tøjet spundet hurtigt i karret til at udtrække så meget vand som muligt.

Vaskemaskine pumper

Pumpe på de fleste Whirlpool vaskemaskine er placeret direkte under vask karret. Elektricitet fra apparatet beføjelser pumpe motor, der ture pumpe rotor inde i pumpen kroppen. En ventil på indersiden af pumpen åbner op for at lade vandet inde i pumpen når signaleres ved den SKIVE kontrol bord. Efter pumpen har gjort sit arbejde, modtager pumpen et signal om at lukke ventilen igen.

Diagnosticere problemet

Hvis dit Whirlpool vaskemaskine er dræning som det fylder, peger dette på et problem med pumpen. I stedet for at være inaktiv under fyld cyklus, ventilen på pumpen er åben og pumpe motor spinning til at pumpe ud vand inde i karret. Dette peger på et problem med pumpen sig selv, eller en kort i den vigtigste styrekort på Whirlpool. Kontrollere kontinuitet på tværs af pumpen med et ohmmeter til at se, om forbindelserne er inden for specifikationer. Hvis ikke, problemet er sandsynligvis med pumpen. Hvis forbindelserne læse fint med måleren, skyldes problemet muligvis printpladen.

Udskifte pumpen

Afbryde elektricitet til vaskemaskinen. Fjerne skive kabinet. Hvordan dette gøres afhænger af din specifikke Whirlpool model, men for top-loading modeller, toppen er pried ud til at afsløre de kabinet skruer. Front-loading modeller, fjerne panelet foroven og forneden. Fjern de skruer, der holder døren på plads, og derefter frontpanelet. Afbryde dræn slange forbindelser fra pumpen, sammen med de elektriske ledninger. Løsne bolte holder pumpen på plads på skabet. Udskift med en ny pumpe og fastgør med monteringsbolte. Reconnect afløb slanger og ledninger. Sikre kabinettet.

Printplade udskiftning

De vigtigste kredsløb er normalt placeret bag Kontrolpanel, selvom dette kan variere fra Skive til skive. Hvis du har besluttet, at pumpen er i orden og fejlen kan ligge med de vigtigste bord, er din bedste chance at kontakte en Whirlpool tekniker, så der er ingen garanti for at erstatte hele bestyrelsen vil løse problemet det samme. En tekniker vil have værktøjerne og servicemanualer tilgængelige for bedre at kunne diagnosticere disse typer af problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com