Min Whirlpool vaskemaskine ikke dræner helt

December 1

Whirlpool vaskemaskine har mange funktioner, såsom automatisk vandstand, jorden sensorer, damp og desinficere ren og specifikke vare cyklusser. Hvis vaskemaskinen ikke aflade helt, bliver disse funktioner imidlertid ikke til megen nytte. Forsøger at fastslå årsagen til problemet og enten løse situationen eller kræver service kan hjælpe returnere vaskemaskinen til normal funktion.

Cyklus udvalg

Cyklus valg kan gøre en forskel i forhold til hvor hurtigt skive spins og om der er nogen vand tilbage i karret i slutningen af cyklussen. "Delicate" eller "Hånd vask" cykler bruge en langsommere spin hastighed og kan efterlade nogle vand i karret, som kan gøre det synes som om vandet ikke dræne fuldstændigt. Vælge "Ekstra lav" eller "Lav" spin hastigheder kan have samme resultat. Bruge en anden vask eller spin cyklus for bedre fjernelse af vand.

Overskydende lavtskummende

Hvis for mange suds er skabt som følge af anvendelse af for meget vaskemiddel eller ikke høj effektivitet (han) vaskemiddel i energi effektive Whirlpool skiver, kan vaskemaskinen muligvis ikke dræne alt vandet fra karret. Vælg en anden drain cyklus og tryk på eller vælg "Start" for at fjerne overskydende vand og suds fra enheden.

Drain slangen

Ser for at Sørg for drain slangen ikke er fanget mod vaskemaskinen eller ellers bøjet eller snoet, da dette kan skabe en dræning obstruktion. Rens eventuelle blokeringer fra drain slangen og placere slangen mindre end 96 inches over gulvet som at placere det højere kan tvinge vand tilbage i vaskemaskinen. Rengøre andre afløb i husstanden og sørg for drain slangen er sikret, men ikke lukket helt til et springvand.

Pumpe obstruktion

Småting kan blokere pumpen i vaskemaskinen, at skabe en vand blokering. Slukke og unplug vaskemaskinen og undersøge kanter tæt sammen med en lommelygte for små genstande, der kan skabe problemet. Tømme lommer før vask og kontakt Whirlpool for tjenesten hjælp, hvis du ikke kan se eller fjerne den udenlandske objekt(er).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com