Min Yucca planter vokse ikke en stilk

March 9

Yuccas er værdsat for deres tropiske udseende og generelle hårdførhed. Samtlige af yucca 30 arter har stilke, der producerer cremet-hvide, klokke-lignende blomster. Nogle har slank, tårnhøje stilke, mens andre er kortere og bredere. Yuccas tilpasse sig en række betingelser og er relativt nem at dyrke. Stadig, de lider af nogle problemer, der kan forhindre blomsterstilke fra formning.

Lys

Manglende lys er den mest indlysende grund til en yucca planter ikke at vokse en stilk. Selvom yucca planter vil vokse i fuld skygge, vil de ikke blomstre, ifølge Ohio State University forlængelse. Den fulde, bladgrøntsager yucca kan ser sund, men det vil ikke producere en høj stilk af blomster, hvis det ikke får nogen sol.

Klima

Sent forår fryser skade yucca planter. Selvom disse dræbe sjældent anlægget, de beskadige eller dræbe stilken, før det selv vises over bladene. Se efter revner og brun, rådne udseende pletter på blade af planten. Det er områder af bladene dræbt af kulden. Det er muligt, at den unge stilk også blev dræbt af kulden, så det bare nye.

Skadedyr

Agave snude weevil angreb yuccas. De angriber i jorden, gravende ind i plantens base og fodring på plantevæv. Planter om blomsten er de mest sårbare, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Store parasitære kan dræbe anlægget. Andre små bugs, der angribe og svække yuccas omfatter yucca planter bug, mealybugs og skala.

Sygdomme

Svampesygdomme plage yucca planter vokser i overfyldte, skyggefulde forhold. Disse medføre normalt grimme steder på bladene. Nogle svampe forårsager root rot, som ødelægger plantens rødder, forhindrer det fra blomstrende og blomstring. Yuccas dyrkes i meget våd, dårligt afdrypning jord kan udvikle root rot, som forhindrer planten vokser en stilk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com