Mindste rimelige dimensioner for en fuld badeværelse

May 2

Mindste rimelige dimensioner for en fuld badeværelse

Mange badeværelser er designet med grundlæggende familiens behov i tankerne. Fordi opbevaringsplads i en lille, fuld badeværelse er ofte begrænset, er det vigtigt, at rummet er holdt pænt og som fri for rod som muligt. Attraktive hylder til håndklæder og ved hjælp af plads under vasken for personlige ejendele hjælper med at afhjælpe opbevaring spørgsmål. Hvis du vælger inventar mindre end de standard størrelser for toilet og badekar kan gøre et lille badeværelse synes større. Stadig, selv en lille, fuld badeværelse skal have rimelige dimensioner.

Single-vask badeværelse

En lille, standard, fuld badeværelse er normalt rektangulære formet og mindst ca 5 af 7 fødder. Det har et toilet og også indeholder et badekar og brusebad kombination eller bare en brusekabine. Vasken er monteret med en forfængelighed eller står alene på en piedestal. En større størrelse standard badeværelse kan have plads til to håndvaske. Forfængelighed har døre og skuffer til opbevaringsplads af personlige og bad elementer. Standard badeværelser bruges af gæster samt familiemedlemmer.

Dobbelt vask badeværelse

En forfængelighed med en dobbelt håndvask øger rummets nødvendige størrelse til lidt mere end den størrelse, som en lille standard badeværelse kræver. De mindste rimelige dimensioner for et badeværelse med en dobbelt håndvask forfængelighed er 7 af 9 fod.

Master badeværelse

En master badeværelse er forbundet til de vigtigste soveværelse og generelt benyttes ikke af gæsterne. Den gennemsnitlige størrelse af de master badeværelse varierer efter boliger, men det er ofte 100 kvadratfod eller større. Dobbelt dræn indgår ofte i en master badeværelse, og de giver ekstra opbevaringsrum under forfængelighed. På toilettet er ofte beliggende i et tilstødende rum, der betragtes som en del af den badeværelse firkantede optagelser. Udover et brusebad omfatter sandsynligvis værelse et stort badekar eller spabad.

Badeværelse planlægning

Standard badekar størrelse er 60 inches lang og 30 eller 32 inches lang. Mange badeværelser er designet til at passe i karret mod tre vægge. Vask eller forfængelighed top's højde afhænger af hjemmets beboere. Den standardhøjde er 30-34 tommer fra gulvet. Højere personer kan rumme deres personlige behov ved at hæve højden til deres komfortniveau. For at lindre følelsen af en trange badeværelse, overveje en mindre badekar og toilet til at skabe mere gulvplads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com