Mine to cyklus ukrudt æder græsplæne Edger vil ikke starte

November 7

To-cyklus græsplæne edger fra ukrudt æder kører på en forbrændingsmotor, single-stempelmotor, som bruger en forblandet kombination af olie og benzin til brændstof. Start problemer generelt forekommer i en af motorens tre hovedområder for operation: luft, brændstof og gnist. Hvis problemet ikke forekommer i en af disse tre områder, tage edger til en professionel for diagnose.

Dirty luftfilter

Et snavset luftfilter vil forhindre ren luft ind i karburatoren og blande med brændstoffet. Hvis motoren ikke har luft blandet med brændstoffet, vil brændstoffet ikke forbrænde inde i cylinderen. Luftfiltre på ukrudt æder edger skal rengøres efter hver femte kampvogne af gas, eller oftere til støvede forhold. Vask filteret i sæbe og vand, skyl det under koldt vand og lad det tørre grundigt før du genbruge det. Filtre skal udskiftes efter hver 50 timers drift.

Tilstoppede lydpotte

På den modsatte side af luftindtaget ventiler lydpotte forbrændes gasserne ud af motoren. Lydpotten tillader de opvarmede gasser til udluftning, så brændstof kan fortsætte med at forbrænde inde i cylinderen. Hvis lydpotte er blokeret, ingen ny luft ind i salen og få antændt. Åbn i lydpotten og tegne en gnist afleder skærm, en metal skærm, der forhindrer antændt gasser fra flygte og starte en brand. Krat denne skærm og inde lydpotte med en stålbørste, få alle kulstof aflejringer fra havnens udstødning og lydpotte.

Beskidt brændstof indtag

Karburatoren trækker brændstoffet fra tanken, blander det med luft og sender det til cylinderen; overskydende brændstof bliver udrenset tilbage til tanken. Brændstoftanken forbinder karburator via to plast brændstof slanger. For enden af de vigtigste sugeslange, en brændstof pickup dyse, eller brændstoffilter, stammer flytter alle urenheder eller snavs i gas før det til karburatoren. Hvis pickup dyse eller sugeslange er snavsede eller tilstoppede, gasflow vil blive begrænset og motoren vil ikke starte. Omvendt, hvis brændsel ikke kan flyde tilbage til tanken efter karburatoren, motoren vil oversvømme og dø. Ren brændstoftanken hver 30 timer. Udskift brændstoffilter og brændstofledninger hver sæson.

Dårlig tændrør

Tændrøret leverer den nødvendige spænding for at antænde brændstof og luft i cylinderen. Når gnisten er svag eller forkert timet, brændstoffet antænde ikke og motoren vil ikke starte. Tage tændrøret ud af cylinderen og erstatte det med en ny; forsøger at rense og gap-en gammel en er langt mere kompliceret og tidskrævende end en udskiftning stik, som er normalt billig. Et nyt tændrør vil også hjælpe med at bestemme, hvis gnist problem er mere alvorligt, med modulet f.eks.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com