Mineraluld isolering vs Cellulose Isolering

January 5

Mineraluld isolering vs Cellulose Isolering

Hvis spare penge på energi er høj på din "to do" liste, sætte en gennemgang af dit hjem isoleringsmaterialer i toppen af din liste. Gøre at klatre op til loftet. Undersøgelse form af din isolering i kælderen. Måske er det tid til at tage gamle og bringe i den nye. Hvis du har brugt glasfiber isolering, overveje denne gang omkring uld og cellulose. De er mere effektive end glasfiber på afskærme luft lækager og kladder, der røve dit hjem af opvarmning og afkøling, og røve din tegnebog også.

Mineraluld

Mineraluld omtales også som "rock uld." Det er lavet af stål biprodukter, såsom kalksten, snavs og kemikalier. Disse materialer er blandet sammen med kemiske tilsætningsstoffer og forvandlet til "slagger." Slaggen er opvarmet og spundet så at det bliver fibrøst. Når slagger bliver fiber, er det omdannet til isoleringsmateriale. Mineralsk uld har en r-værdi (måling anvendes til at angive effektiviteten af isolering) 3.1. Mineraluld isolering kommer i tre typer: batt eller roll-on isolering, loose-fill isolering og spray-on isolering.

Cellulose

Cellulose Isolering er fremstillet af økologiske materialer. Aviser og træ fibre er de vigtigste materialer bruges til at oprette cellulose isolering. Men fordi cellulose indeholder naturlige træ produkter, det er behandlet med borax-baserede tilsætningsstoffer til at gøre den brandhæmmende isolering og frastøde insekter. Cellulose Isolering har en r-værdi række 3,6 til 3,8. Der er fire typer af cellulose isolering--slag-i, løs fyld, spray-on og tætte pack. Ligesom uld isolering bruges cellulose ofte til beboelsesejendomme.

Ligheder

Både mineraluld og cellulose har højere R-værdier end glasfiber, hvilket er den almindelige (men grundlæggende) isoleringsmateriale, der jo ofte i store pink-farvet batt ruller. Den r-værdi for Glasfiber er kun 2.2 til 2.6. Mens mineraluld består af uorganiske materialer og cellulose er lavet af organiske materialer, er begge typer mere miljøvenligt valg end andre typer af isolering. For eksempel, glasfiber og skum isolering er fremstillet af kemikalier og syntetiske ikke-genanvendelige materialer. Både mineraluld isolering og cellulose isolering kan genbruges.

Forskelle

Mineraluld er en mere permanent isoleringsmateriale, fordi det ikke forværres og er lavet af uorganisk stof (sten og stål biprodukter). Omvendt, cellulose vil forværres over tid, fordi det er lavet af organisk stof (papir og træ biprodukter). Og fordi mineraluld er uorganiske, det vil ikke rådner--en vigtig overvejelse hvis du bor i et fugtigt eller regnfulde klima, hvor fugt er en bekymring. Mineraluld vil ikke støtte eller grow skimmelsvampe eller mug, og det er også en brand modstandskvinde og et brandhæmmende. I uheldige tilfælde, at en brand starter i en kvist, eller mellem vægge hvor mineraluld isolering bruges, vil det faktisk langsom og forsinke progressionen af ilden. Én forskel og potentielle downside er at mineraluld kræver professionel installation af sikkerhedsmæssige grunde, mens cellulose kan installeres som et DIY projekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com