Mini Split Air vs Central Air omkostninger

February 14

Somre i mange områder af verden kræver brug af en form for kølesystemet for komfort og sundhed. Da centrale air condition ikke er altid en mulighed, kan mini split air condition-enheder være et levedygtigt alternativ. Mini split air enheder har dog både stærke fordele og ulemper.

Upfront omkostninger

Måske er den største ulempe at mini split air condition det upfront omkostninger, som er omkring 30 procent mere end centrale klimaanlæg enheder pr. ton af kølekapacitet. Der er endda dobbelt så meget som den upfront omkostninger af lignende-kapacitet Vinduesenheder, ifølge det amerikanske Department of Energy.

Elektriske omkostninger

El-regningen er hvor mini split air condition har fordelen frem for central air. En mini split aircondition på 12.000 BTU (en 1-ton enhed) bruger den samme mængde elektricitet som en mellemstore, vindue enhed air condition på omkring 1.000 watt i timen, eller kilowatt-time. Standard 2,5-ton centrale air condition-enheder, på den anden side forbruge 3.500 kW per time. Det ville koste mellem en fjerdedel og en-tredje mindre til at køre en mini split aircondition for fire timer døgnet, syv dage om ugen over en standard central klimaanlægget.

Effektivitet

Installation af en kyndig professional er nøglen, når det kommer til mini split klimaanlæg. Det skal være korrekt installeret for størrelse og placering for at få den bedste effektivitet. Det amerikanske Department of Energy viser ukorrekt installation som den primære årsag til kort-cykling luft, som er energi ineffektive og forårsager enhed at miste køling og luftfugtighed-kontrol.

Andre overvejelser

Mens en mini split aircondition kan være mere energieffektive, kan upfront omkostninger og undertiden akavet udseende af en mini split klimaanlæg enhed være en turnoff for forbrugerne. De fleste split air condition-enheder ser ikke "indbygget," som centrale klimaanlæg, og skal være tæt på vinduet eller valgte ventilations området. En anden ulempe er behovet for dræning på grund af kondens oprustning fra den udendørs del af enheden, som det amerikanske Department of Energy påpeger. I nærheden af 70-procent besparelser på månedlige elregningen over en central enhed er dog svær at slå uden udelukkende at henholde sig til fans.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com