Minivan vindue behandlinger

February 26

Minivan vindue behandlinger

Mange familier som minivans, fordi de kan passe hele familien komfortabelt. De har ofte komfortudstyr som ekstra kopholdere, tilbagelænet sæder, gulvet opbevaring og tv skærme at fold ned fra loftet.

Imidlertid er et problem med nogle minibusser solen blænding. De fleste tilbage vinduer i minibusser behøver solskærme ligesom den forreste forruden. Solen blænding kan hurtigt varme op på bagsiden af dit køretøj eller gøre det umuligt at nyde udsigten. Opklaring kommer i form af flere vindue behandlinger.

Tonede skærme

Disse skærme er normalt lys grå, brun eller sort. De er tonet lige nok til at blokere de fleste af solens klare stråler mens det stadig tillader passagerer at kigge ud af vinduerne. Nogle af dem er lavet af plast og holde sig til vinduerne som ferie vindue klamrer sig. Andre er lavet af tynde, elastiske skærme svarende til kvinders nylons trukket over en tynd metalramme. Sugekopper på bagsiden af rammen sikre skærmen til vinduet.

Pull-Down Kids' nuancer

De mest almindelige grund folk brug minivan vindue behandlinger er at beskytte deres børn mod solen. Børn kan 4 år gamle og ældre, løsningen komme i form af pull-down nuancer. Disse nuancer kommer i en lang plastboks med sugekopper på bagsiden til at sikre skygge til vinduet. Børnene kan derefter trække skyggen ned fra boksen plast, når de har brug for det og sætte det, når de ikke gør. Mange af disse nuancer er også justerbare, tillader børn at trække skyggen helt eller en del af vejen. Mange pull-down nuancer kommer tema specielt til børn.

Plisseret nuancer

Disse nuancer er bedst for dem, der rejser i lange perioder. Disse nuancer ligne miniatureudgaver af persienner og er lavet af hård stof, der er let at støv og rengøre. En ledning, der er gevind gennem folderne i skyggen tillader passagerer at trække nuancer op eller sænke dem så meget eller så lidt som de kan lide.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com