Mirakel vokse oplysninger

February 7

Mirakel vokse er en kunstgødning og pesticider, der anvendes til at fremme sunde planter og forynge jord. Selvom virksomheden har eksisteret siden midten af 1800-tallet, det står over for en række udfordringer i det tidlige 21 vedrørende indholdet af sine produkter og påstande om dets fordele.

Historie

Orlando Scott grundlagde det firma, der producerer mirakel vokse i 1868 som Scotts, først med fokus på landbrug og til sidst flytter ind boligejer markedet. I 1995, blev efter en fusion med en havearbejde selskab, firmaet omdøbt Scotts Miracle-Gro.

Funktion

Ifølge selskabet tilbyder mirakel vokse brugernes en lang række fordele over andre mærker af gødning og pesticider. Produktet hævder at dræbe skadedyr, kontrollere ukrudt, beskytte planter mod skade og reparere beskadigede græsplæner.

Betydning

Begynder i April 2008, begyndte Environmental Protection Agency at håndhæve en række bestemmelser angående produktlinjen mirakel vokse. Tyve-fire separate produkter fandtes for at indeholde mærkning fejltagelser, ubekræftede påstande eller uregistrerede materialer.

Advarsel

Undersøgelser foretaget af University of Wisconsin og Wallace laboratorier i Californien viser, mirakel vokse er et surt stof, der kan forårsage langsigtede skader på jord. Dette skyldes brug af en bred vifte af kemikalier såsom muriate af kaliumchlorid, ammoniumphosphat og høje niveauer af zink og kobber.

Identifikation

Scotts Miracle vokse virksomheden tilbyder en række forskellige mærker under sit banner. Disse omfatter Osmocote, Ortho, Roundup, og Smith og Hawken sin Miracle-Gro linje og græsplæne service.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com