Mirakel vokse potning jord ingredienser til organisk havearbejde

February 19

Mirakel vokse potning jord ingredienser til organisk havearbejde

Scotts Miracle-Gro company har været i færd med at forskønne græsplæner og haver siden 1868. Ifølge deres hjemmeside er det den største virksomhed i verden til forbruger købt græsplæne og haven produkter. Scotts har flere populære varemærkebeskyttede mærker og Miracle-Gro er synonymt med havearbejde og pottemuld jordbund. En af de nyeste tilføjelser til deres potning jord lineup er Miracle-Gro organisk valg potning Mix. Bestanddel listen for denne økologisk pottemuld er korte og enkle.

Komposteret Bark

Kompost er en vigtig ingrediens i økologisk havearbejde. Scotts Miracle-Gro bruger bark som en kilde til organisk henfaldet materiale. Komposteret barken indeholder organiske næringsstoffer i pottemuld. Komposteret bark er en økologisk måde at ernære planterne uden brug af syntetiske gødningsstoffer.

Sphagnum sphagnum

Sphagnum er en type af mos findes i moser og det er også benævnt tørv. Det er en vigtig ingrediens i mange kommercielle potning jord, herunder Miracle-Gro økologisk pottemuld. Tørv er faktisk ikke en Mos på alle, men i stedet er de sure, rådnende plantemateriale, der er fundet i moser og vådområder. Sphagnum mos vokser i disse næringsstof rig tørvemoser. Mos er svamp-lignende og holder vand. Da det nedbrydes til brug i økologisk pottemuld jordbund, det hjælper med at holde jorden fugtig knappanel for fremragende dræning. Sphagnum sphagnum har evnen til at lufte pottemuld mens du tilføjer nitrogen og højne surhedsgrad af pottemuld.

Pasteuriseret fjerkræ strøelse

Fjerkrægylle er en vigtig ingrediens i økologisk havearbejde. Af denne grund bruger Miracle-Gro organisk potning jord pasteuriseret fjerkræ strøelse som den vigtigste kilde til naturlige gødning i økologisk pottemuld. Fjerkræ strøelse er komposteret til en høj temperatur til at dræbe nogen skadelige bakterier. Fjerkræ strøelse tilføjer mange mikronæringsstoffer til pottemuld, herunder kvælstof, fosfor og kalium, også kendt som kaliumchlorid. Det tilføjer også magnesium, calcium og svovl.

Garanteret analyse

Miracle-Gro organisk potning jord ingredienser omfatter 0,10% total kvælstof. Dette omfatter ammoniumkvælstof, vand opløseligt kvælstof og vand uopløselige kvælstof. Vand uopløselige nitrogen er en slow-release form, der er afledt af pasteuriseret fjerkræ strøelse. Der er også 0,05 procent fosfat og 0,05 procent opløselige kaliumchlorid, som er afledt af pasteuriseret fjerkræ strøelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com