Mission stil gulv lamper

July 29

Mission-stil, søger som en del af kunst og kunsthåndværk bevægelse, at skabe unikke genstande og værker langs rene, enkle linjer. Inspireret af skrifter af John Ruskin, Mission stil blev populære i slutningen af 1800-tallet, selvom det ofte opfattes som mere moderne. Dens popularitet gør at finde gulv lamper en forholdsvis nem opgave, men en forståelse af, hvad stil repræsenterer gør shopping for gulv lamper endnu nemmere.

Funktion

Mission stil lamper ikke er kun nyttig som belysning enheder som du kan læse avisen eller anmeld lektier, de fungerer også som et dekorativt objekt og echo kunst og kunsthåndværk stil i rummet. Typisk, disse lamper omfatter en skygge og en base. Basen er håndlavede eller masseproduceret på en måde, der gør det ud som om fejl er en del af bunden. Nuancer er simpelt og manglende dikkedarer eller læg som findes i andre stilarter.

Betydning

Mission stil lamper støtte i belysning i rummet samtidig med et smukt stykke kunst. De enkle, unikke kvaliteter af lampen betyde ejerens stil og påskønnelse af håndlavede varer. Sand Mission stil lamper er hånd lavet og fejre arbejdet i individuelle craftspersons. Fine masseproducerede lamper er relativt nemme at finde (Se nedenstående ressourcer). Indse, at meget af arbejdet i selv masseproducerede lamper omfatter individuelle håndværk i styling og form af træ. Endelige farvning kan bearbejdes.

Geografi

Mission stil gulv lamper er mest sandsynligt, at være fundet i Nordamerika og Storbritannien, da dette er hjemsted for kunst og kunsthåndværk bevægelsen. Bevægelsen ikke rækker ud over Amerika og Storbritannien, så dets mest hyppige brug forbliver i disse to geografiske områder i dag.

Typer

Gulv lamper i denne stil er tilgængelige i forskellige størrelser og finish. Typiske gulv lamper er søjle-stil, strækker sig op fra gulvet til en højde af 3 fødder og meget mere. Men Mission stil er populær, så gulv lamper af mange sorter findes (Se ressourcer nedenfor for eksempler og shopping). Finish på den træ del af lampen omfatter mørk eg, lys eg, kirsebær og cappuccino. Nuancer er typisk creme farvet med poleret metal, som ikke skinner smukt. Nogle nuancer omfatter geometriske former, som echo rene, naturlige linier.

Potentielle

Ved at købe en Mission stil gulvlampe, du omfavne og fremme arbejdet af håndværkere, der foretrækker at arbejde på unikke genstande af varig værdi. Mission stil møbler er generelt enkle og rene, gjort at fremvise arbejde af en mester. En gulvlampe i denne stil kan afslutte dit værelse uden overvældende det. Det er et simpelt design-sætning, der er også meget nyttig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com