Mit Harman Pellet komfur snegl ikke opfodring Pellets

January 12

Harman pellet komfur er en type brændeovn, der brænder komprimeret træpiller for at yde varme til et værelse. Ovnen er udstyret med en tragt, der holder en levering af træpiller, der er fodret i ovnen efter behov for at opretholde branden. En snegl motor tvinger pellets ind i ovnen. Sneglen ligner en stor, stål skrue med en rund plade i slutningen. Som sneglen roterer, er pellets skubbet frem i ovnen. Hvis din Harman komfur ikke opfodring pellets, kontrollere sneglen er det første sted at starte fejlfinding.

Instruktioner

•Skub strømkablet på bagsiden af Harman komfur fast til en 120-volt stikkontakt. Kontrollere strømindikatoren på kontrolpanelet lyser.

•Øge låget på hopper øverst i ovnen mod bagsiden til at kontrollere inde og bekræfte en belastning af træ træpiller inde. Nogle Harman brændeovne kan rumme op til 65 lbs. af pellets i opsamlingsbeholderen. Indsæt om nødvendigt flere pellets og luk låget.

•Tilføj pellets til at brænde pot rum foran ovnen indtil puljen er fuld. Denne lille mængde pellets hjælper start brand i Harman brændeovn.

•Drej feed adjuster knop på kontrolpanelet med uret, indtil det stopper.

•Tryk på grønne start-knappen og bekræfte LED lyser på kontrolpanelet. Kan der gå adskillige minutter som komfur element varmer op. Elementet skal være 165 grader Fahrenheit, før sensoren i brændeovnen aktiveres snegl motor, som feeds pellets i forbrænding puljen.

•Dial feed kontrolknappen uret når den feed motor lyser på kontrolpanelet. Lyt til den snurrende lyd af snegl motoren at dreje. Hvis snegl motoren stadig ikke fodre pellets, øge temperaturen ved at dreje "komfur Temp" på kontrolpanelet med uret.

•Drej feed ingsknap til nul, vente to minutter og tryk på knappen "Shut Down" Hvis alle fejlfindingstrinnene undlader at starte snegl motor. Kontakt en Harman komfur forhandler for at planlægge en test af snegl motor for reparation eller muligt udskiftning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com