Mit hjem/c kompressor støjer ved opstart

June 17

Mit hjem/c kompressor støjer ved opstart

Hjem Air-condition kompressorer kan gøre masser af mærkelige lyde, når de begynde at fungere. Enhederne kan rasle, klang, rumble, klik eller clunk. Lydene, der kunne signalere at kompressoren ikke er, eller problemet kunne være blot en løs bolt hamrer rundt i klimaanlægget. Kompressoren er et af de vigtigste dele af et hjem ventilations- og klimaanlæg (HVAC) system. Hvis kompressoren ikke, vil at systemet ikke fungere.

Advarsel

En boligejer bør ikke forsøge at reparere en kompressor eller åbne enheden til at inspicere for løse dele. Han bør heller ikke forsøge at fjerne kabinettet fra enheden, så han kan stå tilbage at se og lytte som udstyr starter. Besigtigelse kan hjælpe med at isolere problemet, men risikoen for skader er for stor. Mennesker, der er uerfaren med VVS Reparation kunne lide elektrisk stød, sår og andre skader under forsøget på at servicere enheden.

Muligheder

Opstart lyde kan spores til en løs bolt tilbage i apparatet under installationen. Raslende kunne være fra aluminiumsrør med kølemiddel at røre ved andre dele i enheden. Blot at fjerne den løs bolt eller bøjes en aluminium rør kunne løse problemet. En brækket foråret eller nogle andre let erstattes del kan også forårsage støj. En anden faktor er, at nogle klimaanlæg bliver mere støjende samlet som de bliver ældre.

Diagnose

Problemet er sandsynligvis mindre hvis enheden fortsætter med at afkøle hjem effektivt trods lyde som det starter. Dunker og clunks kombineret med det apparat faldende effektivitet, er dog tydelige tegn på at problemet kan være alvorlige.

Løsning

At have en velrenommeret VVS tekniker adresse air conditionere støj er den bedste måde at løse problemet. I de fleste amerikanske stater, er HVAC teknikere licens eller certificeret af county eller statslige tjenestemænd. Velrenommerede teknikere vise deres licens eller tillade villigt. Undersøge en VVS virksomhed før du planlægger en udpege med en af dets teknikere er klogt, som er at få referencer om HVAC virksomheder fra venner og naboer og kontrol med Better Business Bureau for eventuelle klager mod alle selskaber i betragtning til jobbet. Målet er at undgå en uetisk selskab, der kan forsøge at sælge en ny uden for enheden. Sådan en udgift kunne alt et par tusinde dollars, afhængigt af den aktuelle udstyr.

Observation

Spørge om muligheder som løse dele eller bøjet slange forårsager støjen lader en VVS servicetekniker ved du gjorde dit hjemmearbejde. Stå udenfor teknikeren gennemgår enheden, og har teknikeren forklare sine resultater.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com