Mit køleskab fryser i nederste sektion

August 5

Mit køleskab fryser i nederste sektion

Køleskab frysere har almindeligvis separat temperaturstyring for hvert rum, og nogle gange ender de bliver indstillet korrekt, når de er stødte af fødevarepakker. Dette kan resultere i fødevarer frysning i den nederste del af dit køleskab. Ødelagte dele på dit køleskab kan også forårsage mad at fryse i den nederste sektion. Heldigvis, disse problemer er nemme at diagnosticere og fix til at få dit køleskab fryser tilbage i god orden.

Køleskab temperaturregulering

Den normale køleskab temperaturregulering indstilling er i midten af skiven, normalt på "5." Nulstille køleskabet temperatur drejeknappen til "5", hvis det har været forstyrret. Flytte nogen store fødevarepakker væk fra skiven, så det ikke er stødte igen. Køleskab kan tage op til 24 timer til at tilpasse sig de nye temperatur, så tjek mad i den nederste sektion efter en dag til at sikre, at det ikke er frosset.

Kød og grøntsager temperaturkontrol

Undertiden, vil køleskab have en separat temperaturstyring for kød og grøntsager skuffer i den nederste sektion. Drejeknappen temperatur er normalt placeret i eller i nærheden af skuffen. Kød skal holdes køligere end grøntsager, så hvis dine grøntsager frysning, så tjek temperatur drejeknappen for at sikre, at det ikke er indstillet til "Kød." Nulstille dial til "Grøntsager", hvis det er nødvendigt.

Spjæld

Et køleskab spjæld kontrollerer strømmen af kold luft til afsnittet lavere friske fødevarer. Denne dæmper er knyttet til en motor. Hvis den dæmper bryder ud fra motor, afsnittet lavere mad i køleskabet får konsekvent koldere luft, som vil fryse noget mad i dette afsnit. Fjern nederst sektion hylder, og tage bolig i spjældet. Kig ind for at se, hvis det er brudt, og Udskift den om nødvendigt.

Termistor

Termistorens regulerer hvor ofte spjældet åbner og lukker i afsnittet friske fødevarer. En slidt termistor vil har en afrundet top i stedet for en flad, og vil holde spjældet åben, som vil lamme din mad i den nederste sektion. Kigge efter en termistor dækslet på bagsiden del af afsnittet friske fødevarer, eller din termistor kan være forbundet til spjæld-motor i stedet. Erstatte termistoren, hvis top er afrundet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com