Mit køleskab har en raslende lyd fra den venstre Side

July 25

Mit køleskab har en raslende lyd fra den venstre Side

Diagnosticere et køleskab problem af lyd er vanskeligt. De fleste ting, der går galt med køleskab resultere i en rangle, så lyden selv er ikke normalt vejledende af problemet. Det andet lyder rejse; Uanset om du høre støj fra bunden eller siderne, det er normalt med oprindelse et sted i ryggen men lyden spredt alt efter hvor i ryggen problemet er. Når det er sagt, er støj i det mindste giver dig et sted at starte. Nogle quick undersøgelse kan få til roden af problemet.

Afløb Pan

En løs afløb pan er en almindelig årsag til en rangle og er den letteste hen til lave. Afløb pan er placeret under køleskabet bag kick plade. Det fangster kondens. Hvis dit køleskab er ældre eller er blevet flyttet, kan i parentes rustne eller bøjet. Hvis pan's venstre side er løs, lyder det som rasle kommer fra venstre side. Det er en meget stram plads, så reparere afløb pan parentes er normalt ikke på tale. Et stykke gaffatape vil holde det på plads. Hvis parenteserne synes fint, men pan, selv er rustne og bent, erstatte pan.

Kompressor/kondensator

Flytte dit køleskab fra væggen og få adgang til bagpanelet. Find kondensator ventilator og kompressoren. Lytte for at se, om støjen stammer i enten af disse to steder. Det er sandsynligvis ene er tættest på den venstre side af køleskabet på din model. Hvis det er kondensator ventilatoren, afmonterer køleskabet og fjerner snavs og støv med en støvsuger eller en tør pensel. Hvis dette ikke virker, kan kondensator motoren skal udskiftes. Hvis støjen kommer fra kompressoren, erstatte det, som disse ikke er brugbar.

Cirkulerende Fan eller fordamper

Hvis lyden kommer fra køleskabet inde i venstre side, skyldes problemet muligvis den fan, der cirkulerer kold luft. Et sikkert tegn er, hvis lyden kun sker under aktiv køling cykler. Den cirkulerende fan ligger i fryseren, så åbne døren og lytte til den lyd, der får højere. Hvis det er tilfældet, kan ventilatormotoren fordamper skal udskiftes. Prøv stramning alle fan forbindelser først, fordi en enkelt løs skrue kan forårsage en rangle. Motoren er dog som regel problemet.

Ismaskine

Ismaskine kan også producere en rangle, især hvis isen produktion er mindre end ideelt. Fjerne is bin og se, hvis værker er frosset. Kig nøje for løse eller ødelagte dele, især den arm, der kanaler kuber via i-dørs dispenser. Hvis du finder beskadigede dele, erstatte dem med brand - og modelspecifikke dele fra producenten. Efter-markedet dele forårsage potentielt yderligere problemer. Sandsynligheden for at skulle udskifte hele ismaskine er lav.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com