Mit køleskab ikke Cool

June 1

Mit køleskab ikke Cool

En effektiv køleskab holder dine friske fødevarer, drikkevarer og krydderier perfekt nedkøles til omkring 37 grader Fahrenheit. Ved denne temperatur aftager bakteriel vækst betydeligt, forlænge livet for maden. At identificere årsagen til dit køleskab er ikke længere indebærer cooling inspicerer at appliance og re-evaluere sin placering i dit hjem. I nogle tilfælde er afkøling problemer midlertidig og let at løse hjemmefra. Problemer, der ikke kan fastsættes fra hjemmet kræver en tekniker.

Afrimning

Moderne køleskabe pause automatisk, køling hver par dage for at smelte normale is oprustning fra de interne komponenter. I denne periode vil der være en lille stigning i temperaturer, og du kan høre en dryppende eller hvæsende lyd inde i apparatet. Nogle mindre modeller har en manuel afrimning knappen, som hvis der trykkes på, tager det flere timer at fuldføre. Automatisk cyklus tager omkring 30 minutter for at fuldføre.

Termostat

Den køleskab termostat kontrol niveau af køling genereret af motoren. Sætte den til en høj temperatur vil forlade apparatet for varmt for friske fødevarer. Kontroller, at kontrolelementet køleskab er sat til 37 grader, eller for dial kontrolleret modeller, indstillingen halvvejs op skiven. Nogle ringer har en "fabriksindstilling" mark, hvilket skaber ideelle opbevarings. Temperaturændringer tage omkring 24 timer.

Magt

Et problem med den køleskab strømforsyning kunne forhindre apparatet fra afkøling ordentligt. Sørg for, at køleskabet er tilsluttet korrekt; en løs forbindelse på forretningen kunne være årsag beføjelse til at skære ind og ud. Afbryd enhver forlængerledninger eller stik adaptere; den spænding, der kræves af køleskabet kunne være for høj for forlængelse eller adapter til at håndtere. Sæt en lampe i den køleskab stikkontakt til at sikre, at det fungerer korrekt; sikring eller afbryder beskyttelse kredsløb kunne have blæst eller udløst.

Beliggenhed

Køleskab trækker luft fra omgivelserne, kuldegysninger det og overfører det til apparatet. En nærliggende varmekilde som en ovn, radiator, varme, Hårtørrer, kedel eller ovn vil forårsage interne temperaturer til spike og eventuelt forblive høj. Overvej at flytte køleskabet eller varmekilde til en ny placering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com