Mit køleskab kører men får ikke kulde

August 15

Køleskabe er større apparater, der holde maden kold og tør eller frosne. Disse apparater bruger freon til at afkøle deres interne temperaturer på mellem 35 grader og 40 grader Fahrenheit. Når et køleskab gør en "kører" støj, hvad du hører, er komprimere og fan motor arbejde at køle apparat til forudindstillede temperatur. Hvis maskinen kører men ikke cool, men er køleskabet opstået et problem. Heldigvis, din maskine kan løses ved et par enkle tips til fejlfinding.

Instruktioner

•Kontrollér at køleskabet temperatur eller termostat kontrol for at bekræfte, at det ikke var tilfældigvis vendte.

•Undersøg i appliance døren sæler for at sikre, at de ikke er revnet eller gået løs. Døren sæler kører hele længden af døren og spiller en central rolle i at holde den apparat temperatur reguleret. Hvis sælerne er beskadiget, køleskabet vil køre i et forsøg på at afkøles til den forudindstillede temperatur men kan ikke nå sagde temperatur, fordi det ikke er forseglet korrekt, hvilket resulterer i udsivning af kold luft fra apparatet.

•Undersøg dørens justering. Åbne døren og luk det langsomt for at se, om det slående det udpegede område og lukke helt og jævnt. Hvis det er nødvendigt, justere døren via hængsel skruerne at gøre døren justeres korrekt og lukke tæt.

•Rengør den køleskab kondensator coils. Kondensatoren spoler fortrænge varm luft fra køleskabet ved at trække varmen væk fra apparatet med en fan. Vakuum i kondensatoren bredbånd for at fjerne noget støv og snavs ophobes på dem, så brug varmt, sæbevand vand og en ren klud til at rengøre kondensatoren bredbånd af eventuelle resterende rester.

•Undersøg afløb linje, placeret under køleskabet for blokeringer. Afløb linje fjerner vand fra køleskabet og dumper det i gryden, afløb.

Tips & advarsler

  • Hvis disse rettelser producere noget resultat, den apparat kølemiddel eller freon kan være udtømt eller har sivet ud. Telefon en appliance tekniker til at diagnosticere og løse problemet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com