Mit køleskab sveden på bagsiden

April 2

Mit køleskab sveden på bagsiden

Køleskabe arbejde hårdt, men de er ikke meningen for at svede. Når et køleskab indvendige bagvæggen sveder eller har kondens, er det et problem fordi det overskydende fugt kan gøre udsat tørfoder i apparatet våd. Situationen kan også gøre køleskabet grobund for skimmelsvamp. Kondens på bagvæggen har flere årsager.

Varme og fugtighed

Sved, eller kondens, kan danne på bagvæggen af et velfungerende køleskab, hvis dens døren ikke lukker helt. En lidt klem dør giver varme og fugt at sive ind i den kolde køleskab. Varme og fugtighed ramte den køleskab bagvæggen, som er koldere end den apparat forreste del, og danne en damp, som hurtigt kondenserer i perler af vand. Løsningen er at åbne for døren for kun korte perioder, kontrollere, at intet blokerer døren fra lukker helt og lukke døren helt.

Døren pakning

Lukke køleskabsdøren hele vejen vil ikke stoppe kondens, hvis døren pakning er slidt eller beskadiget. Døren pakning er en isolerende gummi strimler at kontakter kroppen af køleskabet, når døren er lukket. Det er designet til at forsegle luften inde i køleskabet helt udefra, bevare apparatet er kølet interne miljø, der bevarer fødevarer og drikkevarer. Erstatte døren pakning med en ny pakning vil holde fugt fra indsamling på bagvæggen i køleskabet.

Træsko

En afrimning drain slangen normalt bærer vand fra et køleskab fordamper spoler til sin kondenserende bakke og løber langs ydersiden af den apparatets bagvæg. Hvis drain slangen er tilstoppet, kan vandet i slangen lække ind i køleskabet. Selv en langsom drop tilføjer overskydende fugt til den køleskab miljø, der kan fordampe og derefter danne kondens på enhedens fedeste vægge. Unclogging afløbet stopper vand lækage i køleskabet og den resulterende kondens.

Strømsparer Switch

At slukke et køleskab Strømsparer switch generelt holder fugt fra indsamling inde i apparatet. Power-saver funktion konserves energi, muliggør ejere til at skifte deres køleskab til en energibesparende tilstand, når dørene er lukket for en længere periode. Funktionen kan forårsage et køleskabet til at varme op lidt når dens magt periodisk slukker, især i varmt vejr. Når strømmen vender tilbage, kondens former som den kolde luft møder det varmere luft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com