Mobil-hjem Foundation typer

June 3

Mobile homes, også kendt som produceret boliger, er præfabrikerede boliger, der ankommer hjem stedet allerede opført. Mens disse boliger er fremstillet på en fabrik, der stadig skal være et fundament, der er lagt på hjemmeside til at give stabilitet for struktur. Der findes flere typer af foundation for campingvogne, så boligejere kan vælge den type, der passer bedst til deres budget og behov. Mange jurisdiktioner har bestemmelser om grundlaget for mobilhomes, så tjek lokale bygningsreglementer for at afgøre, hvilket fundament typer er tilladt i dit område.

Pier og jorden anker Support System

Den mest almindelige fundament form for mobilhomes er pier og jorden anker foundation system. Det fungerer godt i forskellige lokale jorden og jordens forhold og kan konstrueres hurtigt. For at lægge fundamentet, er moler placeret under fjernlys af hver sektion i hjemmet, såvel som andre steder anbefalet af fabrikanten. Nogle piers kan også placeres langs omkredsen af hjemmets support system. Mange moler anvendes i denne type af fundament er bygget af stål jack stande, mens andre er dannet af hule beton murværk blokke, der er anbragt oven på hinanden for at opfylde kravet om nødvendigt højde. Ankre bruges til at holde hjemmet på plads og hjælpe det modstå stærk vind. De er normalt sikret til hjemmets ramme af stål stropper, som kan kræve periodiske stramning i løbet af livet af huset. Anker hoveder er holdt på plads af stabilisator plader, der skære ned på bevægelse og holde hjemmet stabilt.

Slab

Slab fundamenter er normalt den mest omkostningseffektive type fundament for mobilhomes. Pladen er hovedsagelig et stort ark af beton, der giver et strukturelt udgangspunkt for mobile hjem. I de fleste tilfælde er hjem hævet over pladen så der er en lille krybekælder under huset. Med mobilhomes, slab tjener ikke som hjemmets gulv og i stedet anvendes som en platform for huset. Afhængigt af forholdene på byggepladsen, kan slab være enten isolerede eller udblæsningsrøret. Slab fundamenter tilbyde nem installation fordi autocamper kan simpelthen være drevet over slab og installatører kan let fuldføre forbindelsen mellem pladen og hjemmet. Mobile homes skal være permanent forankret for at slab fonde, som er normalt gøres ved at indstille ankre i betonen. Hjemmet er derefter boltet eller svejset til ankre. Slab fonde arbejde særligt godt på steder med jord, der er tilbøjelige til frysning eller udvidelse.

Kælderen

Kælderen grundlaget ikke kun yde strukturel støtte til mobilhomes, men tilbyde ejere yderligere beboelsesrum. En kælder kan understøtte hele omkredsen mur af mobil-hjem, og kan bygges helt eller delvist over jorden så mobile hjem ejere kan skabe to-etagers huse, hvis det ønskes. Til at begynde, skal være udgravet en plads til kælderen på byggepladsen. Kælderen skal stemme overens med dimensionerne af mobil-hjem gulv og er forstærket med beton eller konkrete blokke. Mobil-hjem er normalt forankret til kælderen med foundation stropper. Installation af mobilhome på kælderen kan være svært, og de to mest almindelige metoder ved hjælp af en kran til at placere hjemmet på kældervægge eller en valse system, der hovedsagelig skubber hjem sidelæns over kældervægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com