Mobil-hjem tag reparationsoplysninger

July 30

Ligesom de fleste dele af en mobile home, enten en enkelt eller en dobbelt plan, varer tag ikke evigt. Vejr og tid tage deres vejafgift på taget og er det nødvendigt at holde hjem fra utætte og endog forhindre taget fra caving talrige genforsegling og reparationer. Eksperter anbefaler flere måder til at reparere de forskellige typer af mobilhome tagene.

Tagmaterialer

Design af mobilhomes har ændret sig gennem årene og så har design og materialer, der anvendes på deres tag. De var engang lavet af plader af aluminium eller metal, lagt næsten flad med kun en lille klasse at køre off vandet. Stykker af metal var smeltet sammen i sømmene. Nu er både singlewide og doublewide boliger udformet som traditionelle ranch stil hjem, at have mere vinklet tag, der er ofte omfattet i helvedesild og top kvalitet metal tagdækning.

Årsager til reparationer

Den mest almindelige årsag til tag problemer er vejret. Tagmaterialer varme op i løbet af dagen og køle ned om natten, forårsager vridning. Vind forårsager også tagmaterialer til flex og bryde løs. De mindste huller i tagets overflade så vandet kan sive ind i hjemmet og hvis vandet fryser og så bliver sikkerhedskopieret og udvider, større huller udvikle tillader flere vand ind. Utætte tage oprette loft pletter og give skimmel og meldug at vokse i hjemmet.

Seam sæler

En fælles quick fix for tag lækager er en fugemasse produkt som Peel & Seal eller maling på tag fugemasse tilgængelige på isenkræmmere. Matche fugemasse med tagdækning type mobilhome og maling på sømme eller revner i taget. Dette vil forhindre utæt for et stykke tid, men reparere ikke dybere skader inde tagmaterialer og i dit mobilhome kvist.

Tag fugemasse

Hele taget fugemasse vil også arbejde for at forhindre tag lækager i et stykke tid. Asfalt-baserede produkter vil kan anvendes på en hel tag og arbejde sig ind i revner og udvide til at udfylde revner og sømme. Hele taget fugemasse produkter arbejde midlertidigt, men i sidste ende kræver desuden programmer eller andre tag reparationsmetoder.

Større reparationer

Til sidst vil mobilhome tagene enten nødt til at blive erstattet eller have et nyt tag bygget over det. Placere nyt tag over en eksisterende tag er en let opgave, der vil ændre udseendet af hjemmet og forhindre tag lækager i meget længere tid end andre tag forsegling metoder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com