Mobile Home parker i Mansfield, Ohio

September 3

Mobile Home parker i Mansfield, Ohio

Mansfield, Ohio, er i Richland County i det nordlige-centrale del af staten. Det er beliggende ved foden af Allegheny Plateau, som er omkring 80 miles sydvest for Cleveland og 66 miles fra Columbus. Vejret er varmt og fugtigt om sommeren og kulde, men tørt om vinteren. Snefald tendens til at være lys, og temperaturen falder sjældent under frysepunktet.

Woodside godser Mobile Home Park

Woodside godser Mobile Home Park er på paddocken drev lige nord for byen. Placeringen tilbyder nem adgang til motorvejen 30 og giver mulighed for alle typer af mobile og produceret boliger. Åben i 34 år, virksomheden er ejet af Robert Annand, der beskæftiger mellem en og fire personer til at tage sig af området året rundt.

Lakeview Estates

Lakeview Estates er et mobilhome fællesskab for beboere over 55 år. Det er beliggende på Route 97 nær et par søer for fiskeri. Den største attraktion er den klare gaffel Reservoir, et populært sted for sejlads, fiskeri og hænge ud på stranden.

Ashfield godser Mobile Home Park

Ashfield godser Mobile Home Park er på ydre drev. I nærheden af motorvejen 42 er denne placering tæt på byen for nem shopping. Næste dør er Sluggers Sports Recreation Center, hvor du kan spille baseball og fodbold. En række små fiskesøer ligger i nærheden. Hvis du kan lide at spille golf, er lokale kurset Forest Hills Golf Course, omkring otte miles fra Fællesskabets boliger.

Midtpunktet Woods Mobile Home Park

Midtpunktet Woods Mobile Home Park ligger mellem rute 39 og Highway 30. Området er lige bag den Westbrook Country Club, som byder på spisning, golf, svømning og fællesskabsaktiviteter. Det er en privat klub, og medlemskaber er tilgængelige for køb. I nærheden ligger også Hamilton Park, som er foret med cykelstier og picnicområder til brug i dagtimerne. Dette mobilhome område tilbyder nem adgang til de små regionale lokale lufthavn.

Madison byen Mobile Home Park

Madison byen Mobile Home Park er på Evergreen Avenue. Dette er en bekvem beliggenhed tæt på mange af områdets spisesteder og shopping. Parken er ret off Highway 30, så du nemt kan begive dig ud af byen. Fordi det er fem miles fra Eastgate Shopping Center og Liberty Park, er masser af adspredelse nærliggende for din ned tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com