Mobile Home parker i nærheden af Gaithersburg, MD

June 3

En forstads by beliggende cirka 15 miles fra Washington D.C., Gaithersburg, Maryland er omgivet af parker. Mange af dem er velegnede til rekreative køretøjer og lignende mobile homes. Området omkring Gaithersburg kaldes hjem til et par mobilhome Fællesskaber, der engang var mobilhome parker. Mobil-hjem beboere kan være en smule ked at finde der er ingen mobil parker i Gaithersburg byens grænser. Dog; indstillingerne er tilgængelige inden for 10 miles af byen og længere.

RV parker og Camping

Ifølge Yellowpages.com ligger en autocamper-venlig campingplads inden for 10 miles af Gaithersburg, Maryland. Den lille Bennett campingpladser (ingen hjemmeside; 23701 Frederick Rd, Clarksburg, MD 20871, 301-972-9222) er beliggende i Montgomery County Parks system. Parken har magt og vand med masser af plads til rekreative køretøjer eller autocampere. Campingpladsen er beliggende nord cirka 9 miles nord for Gaithersburg ved Interstate 270 nord.

Mobil-hjem Fællesskabet

Det eneste mobilhome Fællesskabet nær Gaithersburg er Middlebrook Mobile Home Park (ingen hjemmeside; 19515 Frederick Rd, Germantown, MD 20876). Fællesskabet rummer produceret boliger. Der er 194 rum i Fællesskabet, ifølge Mobile home Park butik. Fællesskabet ligger lidt over 3 miles nord for Gaithersburg på Maryland stat vej 355.

Mere end 10 Miles væk

Cherry Hill Park (cherryhillpark.com) er et sted for autocampere og lignende mobile homes. Det er placeret 13 miles nord for Gaithersburg, og betragtes som den nærmeste mobile home park for autocampere til Washington D.C. Området har plads til mere end 400 RV og campingpladser. Det er ikke helt skovklædt, tilbyder swimmingpools, golf, en butik og arcade og endda transport til Capitol.

Særlige overvejelser

RV mobilhomes skal ringe i forvejen for at reservere plads, som parker omkring Gaithersburg er begrænset til to websteder. Produceret hjem købere bør se på at sikre en plads før at sikre hjemmet, for den samme grund---plads i mobilhome samfund i området er begrænset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com