Mobilhome fodpaneler instruktioner

March 21

Mobilhome fodpaneler instruktioner

En mobile home ser ikke "færdige" uden ordentlig fodpaneler, der dækker forskellen mellem bygningen og jorden. Mange mobilhome parker kræver trailer fodpaneler for at være lavet af vinyl. Vinyl fodpaneler er lavet af samme materiale som beboelse vinyl sidespor så det er robust og ser flot ud. Du kan installere fodpaneler på en præfabrikerede hjem på en eftermiddag.

Vedhæfter den Top jernbane

Vinyl sidespor tillægger den mobile hjem ved hjælp af en jernbane, der er knyttet til den udvendige væg. Vælg et punkt til at vedhæfte indersiden top jernbane, under den nederste kant af den eksisterende sidespor. Markere punktet, og bruge en kridtstreg og en linjeniveau for at markere vedhæftet fil point omkring sider af den hjem. Sikre jernbane ved hjælp af galvaniserede søm eller skruer. Vinyl udvider og kontrakter med temperaturændringer tillader 1/16 af en tomme hul mellem lederen af fasteneren og væggen. Efterlade et 1/2-inch hul mellem sektioner af jernbane. På hjørnerne, skære igennem toppen låsesystem og bøje jernbane rundt om hjørnet.

Forberede den lavere tilslutning

Træbeklædningen tillægger en anden jernbane knyttet under jordoverfladen. Grave en grøft omkring to inches under klasse og seks til otte inches lang under den ydre mure af dit mobile hjem. Lægge metal blinkende eller landskabspleje stof ind i renden til forhindre ukrudt vækst. Brug en plumb bob til at markere punktet lige under hvert hjørne af den mobile hjemmet og snap en kridtstreg mellem punkterne. Montere de lavere jernbane til behandlet to af to tømmer med galvaniserede skruer hvis jorden er udgravet for nylig eller spike jernbane direkte ned i jorden med seks tommer wire spikes hver 19 inches. Skær en 45 graders hak i vinyl jernbane i hjørnerne.

Fodpaneler Installation

Fodpaneler paneler er 16 inches lang og snap sammen samt i top og bund skinner. Måle fra bunden af den nederste skinne til indersiden af J-kanal af den top jernbane og skær hver del af panelet til at passe. Skære vinyl med aviator sakse eller en rundsav med en klinge installeret baglæns. Hvis jorden rundt om bygningen skråninger, skal du skære paneler i en vinkel til at passe pænt ind i den nederste skinne. Forberede ni paneler og punch faner hver fire inches øverst i panelet med et værktøj designet til lock system af de top jernbane. Låse afsnittene først til bunden jernbane, derefter til hinanden og endelig ind i de top jernbane. Bøje et panel på et bord at passer rundt om et hjørne. Fyld din trench med jorden inde og ude, mens du arbejder. Brug en kommerciel cover til crawlspace adgang eller bygge en luge. Fastgør den trim skinne til top jernbane at afslutte jobbet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com