Møbler, der går med brune vægge

September 26

Brown er en perfekt base farve til ethvert rum. På vægge, kan den alsidige brown parres med en række møbler udsmykning stilarter og farver til at forbedre rummets føler, funktion og arkitektoniske design. For eksempel, vil en traditionel room med klassiske detaljer glød med sådanne klassiske møbler stilarter som dronning Anne og victorianske i tilsvarende eller komplementære farver. Dristigere komplementære farver parret med møbler i naturtræ udstråler en mere afslappet, rustik føler. Moderne stilarter er enklere, afspejler monokromatiske nuancer og geometriske eller strømlinet møbler stilarter. Når du vælger møbler, overveje indretning af møbler samt farveskema.

Farveskemaer

Interiør møbler udsmykning stilarter er dybest set opdelt i tre kategorier: form, stil og farve. Form og stil er nært beslægtede, afspejler møbler overordnede design og funktion. For eksempel, brug en brun familieværelse hvor medlemmer slappe af efter en travl dag bløde, komfortable møbler. Stiv stykker af antikke victorianske eller Art Deco-møbler ville dårligt-monteres i sådan et værelse. Figur henviser til størrelse og komfort og er mere betegnende for funktionen af møblerne, mens stil betegner arkitektoniske stil og formål. Farven er meget vigtigt. Mens brune er en alsidig farve, farve bindinger kan forbedre eller modsige den overordnede indretning stil i rummet. Analoge farver, eller farver ved siden af hinanden på farvehjulet som brun, mørk orange og mellemstore gule, er bedst egnet til uformel indretning stilarter såsom land hytte eller håndværker stil hjem. Komplementære farver, eller farver overfor hinanden på farvehjulet, er passende for lunefuld, rustik, Art Deco eller victorianske stilarter. Monokromatiske farver, eller farver varierende nuancer baseret på én farve, er almindelige i klassisk og moderne design.

Klassisk og traditionel stil

Mørke brune vægge udstråler naturligt raffinement og elegance. For at øge denne effekt i en traditionel hjem, bør møbler vælges baseret på hjemmets arkitektoniske fundament. For eksempel, et værelse med brune vægge og hvide dentil eller æg og dart støbning er klassisk detaljer fælles i græsk Revival og victoriansk arkitektur. Møbler med mørkt træ, bold eller jeg fødder og ioniske søjler uddrage elegance af arkitektur. Græsk Revival styles er bedst egnet med polstrede møbler i monokromatiske farver som hvide, guld og lyse brune. Victorianske arkitektur er mere omfattende og farverige, så komplementære farver lyseblå, røde og brune i levende mønstre er mere passende. Håndværker indretning, fælles i begyndelsen af 1900-tallet bruger tilsvarende ordninger såsom oliven grønne, browns og gule farver i kombination med mørkt bejdset egetræ.

Country Cottage eller rustik stil

Blot af møbler stil, kan et værelse med brune vægge vises som en country cottage eller en woodman rustikke retreat. Begge typer af stilarter læne mod komfortable, polstrede møbler, der lokker den besøgende til at slappe af. Farveskemaer mellem to varierer meget, men. Country cottage stil er luftige, at gøre brug af naturens pastel farver af lys grøn, pink og lyse gule. Møbler polstring er let struktureret med fint stof og mønstre af blomster og andre naturlige designs. Bruges som baggrund, skaber brune vægge en atmosfære af instant hvile. En rustik ordningen også fremmer afslapning og trækker fra naturens palet, men denne ordning bruger de dristigere komplementære farver i rød, sort, blå og hvid. Ternet eller tartan møbler med naturlige træ eller Plys puder genererer en afslappet og hyggelig atmosfære.

Moderne stil

Moderne, eller moderne, møbler eksemplificerer det slanke, strømlinede appel af simple møbler til simple living. I modsætning til sin victorianske og Art Deco forebearers, moderne stil trækker ud de fleste ornamentik og accentuerer ren funktion. Moderne stil trækker ofte fra den monokromatiske og lignende farve design. I en brun stue skaber møbler med slanke, lige ben og cool hvid eller sølv polstring en krise, ren look. For et strejf af farve, vælge møbler tilbehør såsom pyntepuder i en limegrøn eller sennep gul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com