Møbler Design for børn

October 12

Møbler Design for børn

Børn kan lide at have et sted at gå med deres venner eller bare for at være alene. Soveværelser og spil værelser er perfekte områder, hvor børn kan have deres egne møbler og føle sig godt tilpas. Denne personlige rum giver dem mulighed at interagere med andre, føle sig hjemme eller vild i deres tanker og bruge deres fantasi.

Loftsenge

Loftsenge har erstattet køjesenge med en moderne kant. Alle ønsker den øverste køje, og nu et barn kan have sin egen personlige top slummer området mens den nederste del bruges til at spille eller studerer. Enestående metal eller træ loftsenge kan designet til små børn, så gennemført i en computer rum, som de vokser. En stige på siden efterlader området under åbne samtidig trapper i seng.

Skriveborde

Et barns skrivebord behøver ikke minde hende om skolen, men det kan være funktionel nok til at tillade hende at få dette hjemmearbejde gjort. Vælge en standard skrivebord lavet af løvtræ med en ugiftige finish af pulserende farver på en hvid baggrund. Nogle skriveborde har højttalerne indbygget i rammen, således at børn kan nyde deres yndlings musik. Sørg for der er reoler plads langs den ene side for småting og papirer.

Spille tabeller for småbørn

En reversibel kridt bord holder småbørn glad i timevis. Tænk på lægens kontor hvor alle de små graviterer mod børn skrivebord og stole til at læse eller spille. Børn i alderen tre til seks nyde tanken om at have deres egen særlige hjørne for at forestille sig og oprette. Sørg for at du har to eller flere bænke til virksomheden.

Teens' håb brystet

Din teenager ligeglad sikkert for tanken om et cedertræ brystet, men med en lille sort, sølv og krom på hjul, dette stykke møbel kan blive til en rock 'n' roll brystet. Med opbevaring massevis og en polstret top til mødet eller til at holde et stereoanlæg eller TV, holde moderne kister håb brystet i live.

Alles spillehal

Spil værelser er alle om at have en god tid. Lyse modulære kuber, der passer sammen til hylder, ende tabeller eller game borde er let at manipulere hvor handlingen er. Skum møbler i form af osmannerne og stolene er komfortable og robust. Beanbag stole er modelleret i dag med skum til at holde en figur, men stadig giver mulighed for unge at få absolut sjusket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com