Møbler ideer til Mobile Homes

July 9

Møbler ideer til Mobile Homes

Mobilhomes giver nem flytning af din bopæl, men ikke en hel masse af plads. Uanset om du bruger din mobiltelefon hjem til ture eller bor i det dagligt, kræver at sikre det er behageligt nogle tanker om slags møbler du bruger. Hvis du indretning en nye mobile home eller renovere en gammel en, kan lære nogle pladsbesparende ideer til møbler gøre det en komfortabel beboelsesrum.

Folde møbler

Sammenklappelige møbler er en populær mulighed til at fylde din mobilhomes. Dette møbel kan foldes til at gøre det fylder mindre som en madras, der klappes op i eller mod en mur når den ikke er i brug. En blind passager spisebord er en god ide at gemme køkken plads, og har ben der kan foldes op giver bordpladen skal være sikret mod væggen. Hoved til dit lokale mobile hjem eller Hjem apparat butik for at finde denne slags møbler og har det installeret korrekt.

Oppustelige møbler

Oppustelige møbler kommer i en række forskellige stykker fra blowup stole og sofaer til madrasser. Bære en pumpe på side for at hurtigt sprænge møbler, ligesom siddepladser, når behov og deflatere og gemme når du er færdig. I stedet for en madras at tage op et areal på din autocamper, frigøre gulvplads og bruge en luftmadras du kan punktere om morgenen og wrap op til at give mulighed for plads i dagtimerne. Oppustelige møbler kan også nemt flyttes og bruges uden for hjemmet mobiltelefon til at nyde en picnic eller cocktail i den friske luft.

Minimere eksisterende møbler

Overveje at tage små, flytbare stykker ud af eksisterende møbler i dit mobile hjem at redde en lille værelse. For eksempel, køkken og badeværelse skabslåger kan fjernes og du kan hænge stænger på indersiden af kabinetter og drapere dekorative tekstiler. Også, i stedet for en mikroovn counter fylder, montere det under et af kabinetterne eller fra loftet.

Møbler med opbevaring

Møbler med indbygget opbevaring vil rydde op rod i dit hjem og gøre det mere rummelige for dig og kære. Der er boder, sofaer og sæder, der kan åbnes op så du kan gemme elementer inden for. Madrasser, der indeholder skuffer nedenunder er en anden idé til af opbevaringsmøbler. Du kunne også tage almindeligt stole og line deres baser med gardiner, så gemme elementer under stole til at være skjult af gardiner du har trukket på snor.

Lysere farver

Uanset hvilken slags møbler du vælger, vælge lysere farver. For træ møbler vælge som borde og stole lysere finish, såsom eg. For stof stykker, prøv pasteller eller lyse farver. Mørke farver kan gøre en plads synes mindre, end det er, så holde med lys når du køber møbler. Også, undgå møbler, der er stor og omfangsrig, polstret lænestol eller sofa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com