Møbler lakering arbejdspladser

February 19

Møbler lakering arbejdspladser

Møbler lakering er processen med at genskabe antikke, beskadigede eller brugte møbler. Møbler refinishers typisk arbejde med træ elementer og skal være dygtige til både lakering og træbearbejdning teknikker. Mens enkeltpersoner ikke er forpligtet til at udfylde eventuelle uddannelsesmæssige krav til at arbejde i møbler lakering, er certifikat og associate degree programmer tilgængelige i træbearbejdning.

Undersøge stykket

Når en møbler lakreparationer modtager et stykke fra en klient eller Køb en til at remodel, skal han undersøge det og finde ud af, hvad der skal gøres. Typer af møbler kan omfatte bogreoler, sofaborde, gyngestole, kabinetter og eventuelle andre antikke eller moderne stykker. Møbler refinishers undersøge stykke hen til kigge efter eventuelle problemer i træ, maling eller struktur, der skal fastsættes og tilbyder et skøn til ejeren.

Lak og maling

Gamle antikke stykker af møbler nødt ofte til at blive lakeret og den gamle maling fjernes før den lakering finder sted. Møbler refinishers bruge sandpapir, ståluld og andre stærke kemikalier til at fratage væk og fjerne gamle lak eller maling. Dette tillader stykke at vende tilbage til sin oprindelige form og gør renovering processen mere effektiv, snarere derefter forsøger at arbejde over de eksisterende maling.

Foretage reparationer

Når lak og maling er blevet fjernet, kan møbler lakreparationer begynde at foretage eventuelle nødvendige reparationer til stykket. Reparationer for møbler kan omfatte anvendelse af kit for at løse enhver revner eller huller i træværket. Møbler refinishers kan også være nødvendigt at erstatte polstring på møbler og tilføje andre efterbehandling detaljer, der skal fuldføres for at genoprette stykket til sin oprindelige form.

Job Info

Mens mange møbler refinishers er selvstændige, er jobmuligheder også tilgængelige i antik og møbler butikker eller lakering virksomheder. Møbler refinishers arbejder ofte med giftige kemikalier, og det er vigtigt for dem at bære ordentlig huden beskyttelse og vejrtrækning apparater. Salary.com rapporterer, at Medianen løn for møbler refinishers fra 2010, er omkring $42.000 årligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com