Møbler lakering & reparation forsyninger

August 21

Møbler lakering & reparation forsyninger

Hvis du har antikke møbler eller stykker, du har en sentimental tilknytning, kan du reparere eller refinish dem i stedet for at slippe af med dem. Det er en god idé, hvis du gør en masse restaurering arbejde på møbler, til at indsamle et sæt af værktøjer og forsyninger, du kan bruge til at vedligeholde skønheden i din værdifulde stykker. Her er nogle grundlæggende ting, du bliver nødt til at arbejde på dine egne møbler.

Håndværktøj

Enkle håndværktøj danner grundlag for dine møbler lakering kit. Få et flot sæt af skarpe mejsler, en tack hammer og carpenter's hammer. Få en god stærk tunge hæftemaskine for udskiftning af polstring, en spartel eller skraber til at fjerne gamle maling eller lak, og en slibning blok for hånd slibning. Skruetrækkere og en lys socket sæt er nyttige i at hjælpe dig nedbryde stykker at være refinished. Få en række fine, høj kvalitet børster, en pose shop håndklæder og polering klude, og et par små spande til blanding kemikalier.

El-værktøj

Få dig en Akku boremaskine med ekstra power packs og et sæt borehoveder og drivere. Ikke at skulle holde for nar med en ledning vil spare dig masser af tid. En rystepudser kommer meget handy for forberedelse af overfladen og finish arbejde. En elektrisk hæftemaskine er også en god tilføjelse, især en, der vil drive små finish negle. Hvis du virkelig ønsker at gøre flot arbejde, få dig selv en lys sprøjtelakering outfit, der kan håndtere lak eller polyurethan Klarlakker.

Gammel Finish fjernelse

For at fjerne finish, skal du en god maling eller lak stripper og en slags neutralizer som anbefalet af fabrikanten. Du vil også brug for maling og lak fortynder til rensning af pensler og fjerne stænk og spild. Endelig, du skal bruge sandpapir til power sander og plader til hånd slibning i en bred vifte af teksturer fra grove til ekstra fin. Du vil også brug for våd sandpapir til slibning mellem færdig samt medium til meget fint ståluld.

Ny Finish

Find en dejlig polyurethan eller spar lak, der passer til din smag. Hvis du kan lide højglans, halvblank eller satin finish, holde en kan af hver type, som du bruger med din særlige møbler, frysere og andre træ inventar tætsluttende lukket i et velventileret lagerområde. Du skal bruge dåser af olie pletten, der matcher farverne på dine møbler. Lak pletter kan bruges, men oliepletter er langt mere tilgivende af fejl, og når du er færdig med sprøjtning eller maling på lag af Klarlak, levere en meget overlegen finish. En dåse linolie, er også nyttigt med nogle ældre stykker, der er færdige med olie i stedet for lak eller shellak.

Sikkerhed og klarlak

Altid holde en støv maske og øjenværn beskyttelsesbriller i dit kit for grundlæggende beskyttelse, mens slibning eller opskæring. En ansigtsskærm og handsker er nødvendige, når du arbejder med opløsningsmidler og finish. Du vil også ønsker at holde en gammel langærmede shirt handy til at beskytte dine arme mens du arbejder med kemikalier. Også, holde en dåse af lanolin hånd renere og en mild maling opløsningsmidler til rengøring din hænder og tøj.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com