Møbler lakering & reparationsopgaver

March 5

Møbler lakering & reparationsopgaver

Der er et stort marked i møbler efterbehandling og reparation. Hver husstand er møbler, er det ikke overraskende, at der altid er stykker, der har brug for arbejde. En person med færdigheder i træbearbejdning og lakering teknikker kan gøre en anstændig tilværelse ved at være en "one-stop shop" hvor folk med skrantende møbler kan bringe deres stykker.

Antikviteter

Desværre, en masse af nyere møbler aldrig får refinished eller repareret fordi det er ringe bygget af pressboard eller andre ringere materialer. Før 1800-tallet, møbler var lavet af massivt træ fordi der har alt hvad der var til rådighed. Mange af disse stykker har overlevet ind i det 21 århundrede, og er kvalitet stykker umagen værd at lave og lakering. Hvis du støder på et antikt, der stadig har sin oprindelige finish, lave noget research inden tømte den. Oprindelige finish, selv når det er i dårlig stand, udgør ofte en stor del af et antikt værdi. Tømte den kan gøre det se bedre ud, men det vil ødelægge sin værdi som en antik.

Stol reparationer

De mest almindelige stykker af møbler, der trænger til reparation er stole, på grund af kraftig brug og misbrug, som de undergår. År for at blive flyttet rundt og sad på kan bære og beskadige en stol, så at det er vakkelvorn og selv brudt. Stol reparation kan involvere demontering og regluing af leddene, reparation eller udskiftning af beskadigede eller ødelagte cross stykker og ben, reupholstering og lakering. Træ drejning er en nyttig færdighed for stol reparation, som en drejebænk er ofte påkrævet at mode reservedele til antikke stole.

Andre reparationer

Skufferne er ofte behov for reparation. Som stole, vil skuffer er aktive dele af et stykke af møbler, og derfor lide slid og skader i et højere tempo end en statisk stykke af møbler. Knopper bliver løs eller falde ned, hjørne leddene fraktur, og skuffen bottoms sag eller falde ud. En dygtig møbler restaurator kan løse alle disse problemer, og drej en hovedpine tilbage til et nyttigt stykke af møbler. Andre møbler-problemer, der kræver opmærksomhed omfatte peeling finer, løs fødder og ben, ødelagte eller manglende korsblomster, beskadiget backsplashes og dings, ridser og buler i finish.

Lakering

Lakering normalt involverer stripning den eksisterende male eller afslutte et stykke af møbler og ansøge om en ny frakke af maling, bejdse eller fjern polyurethan. Stripping kan opnås ved skrabning og slibning eller ved anvendelse af kemiske farvefjernere. Pleje bør tages til følge anbefalinger og anvisninger, når du bruger strippere og finish; nogle af dem har toksiner i dem, der kan skade sundhed hvis bruges forkert. Evnen til at forynge finish på ældre stykker af møbler, så at de ser oprindelige er en kunst, der kræver år at mestre. En dygtig lakreparationer, der sætter nogle indsats i selvstændige forfremmelse kan som regel finde klienter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com