Møbler omlægning til at gøre et værelse ser større

January 30

Møbler omlægning til at gøre et værelse ser større

Nogle mennesker nyder enkelhed og hygge i mindre rum, mens andre bare ikke råd til en større plads. Uanset grunden, kan du gøre et lille rum synes større end det faktisk er ved at bruge en smule af Boligindretning FUP. Arrangere dine møbler på en bestemt måde at skabe en illusion af rum, når der er faktisk meget lidt.

Store møbler

Arranger de største stykker af møbler, såsom sofaer eller sectionals, langs væggen. Dette vil hjælpe holder rummet åbent i midten af rummet og visuelt gøre det større. Hvis det er muligt, undgå at bruge stykker af møbler der er klodset i naturen. Vælge i stedet for stykker af møbler, der er mindre i omfang og i overensstemmelse med dimensionerne af dit space. Sted møbler på en vinkel i dit værelse til at tilskynde øjet til at se langs en diagonal linje, som vil hjælpe områderne foran diagonalen vises større.

Double-Duty elementer

Holde stykker af møbler, der kan tjene dobbelt told og fjerne dem, du ikke længere har brug for. I stedet for at have placere både et sofabord og en skammel, en skammel foran sofaen. Det kan bruges til yderligere siddepladser, en fodstøtte eller toppet med en bakke til brug som et sofabord. Forvandle dit spisebord til et arbejdsområde, når det er nødvendigt, i stedet for at have en separat skrivebord. Når du ændrer layoutet, Spørg dig selv hvad stykker af møbler du kan bruge til flere opgaver og forsøge at indarbejde dem i din redesign.

Lodret og væg plads

Drage fuld fordel af den lodrette afstand i dit værelse, i modsætning til den vandrette plads. For eksempel, en høj reol tager op et lille fodaftryk i dit værelse, men giver dig en stor lagerplads, mens en større bredde reol eller underholdning center vil tage op megen værdifuld gulvplads. Montere så mange genstande som muligt til væggene til at øge den samlede plads i rummet. I stedet for at have en stor underholdningscenter for dit fladskærms-tv, skal du montere den på væggen.

Rod

Fjerne alle genstande, der ikke bidrager til den samlede plads eller der ikke tjener et formål. Rod, om i vejen for unødvendige møbler eller tilbehør, gør et lille rum ser endnu mindre. Et hjem har brug for stadig til at føles som et hjem, uanset dets størrelse, så ikke slippe af med din yndlings stykker af kunst eller sentimentale nips. Vælg dem klogt, men så du ikke ender med et rum fuld af rod, der gør rummet føler mindre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com