Møbler Revival Styles i 1920erne

June 27

Møbler Revival Styles i 1920erne

Specifikke interiør designfunktioner karakteriserer hver æra i historien. Mens den luksuriøse Art Deco-stil er oftest forbundet med de brølende tyvere, flere møbler stilarter, der stammer fra århundreder tidligere også påvirket udformningen af dette årti, og de kom til at være kendt som revival styles af 1920erne.

Kunst og kunsthåndværk

Funktionalitet, lige linjer, massiv eg og læderindtræk er kendetegnende for kunst og kunsthåndværk møbeldesign, også kendt som Mission stil for sin lighed med møbler findes i Californiens franciskanske missioner. Den oprindelige kunst og kunsthåndværk bevægelse begyndte i 1900 og varede indtil 1925. Det væsentlige, det var en genoplivning af middelalderlige design, der udholdt i tusind år fra 5th til 1400-tallet. Middelalderlige design er karakteriseret ved robuste møbler lavet af egetræ, et træ, der var fås til de fleste klasser af mennesker under æra, og det fungerede ved den utilitaristiske formål. Gustav Stickley var den førende designer af kunst og kunsthåndværk møbler.

Biedermeier

"Enkel," "Hjemlig" og "borgerlige" er alle ord, der er blevet brugt til at beskrive Biedermeier møbler, en tysk stil under den tidlige 1800-tallet som reaktion på en længsel efter en nonempirical livsstil. Færdigheder og teknikker, der kræves for at producere et Biedermeyer stykke krævede imidlertid en pris, der var ud af nå til middelklassen. Biedermeier møbler var ofte udformet fra frugt skoven som kirsebær og pære, samt ahorn, birk og Ask. Det fremhævede rene linjer, forstærket med frontoner og gesimser. Stol design omfattede afrundet ryg, mens lyre og plume motiver tilføjes stykker dekoration.

Colonial

Colonial Revival møbler efterlignede de karakteristiske stykker udformet i løbet af tidspunktet for pilgrimme og etablering af USA, kendt som den føderale æra. I 1920 ' erne besatte denne neoklassisk stil igen førstepladsen i verden af interiør design. Udover eg, tømrere anvendte hyppigt mahogni og valnød til at bygge møbler, og brikkerne Fremhævede ofte udskæringer af hvede, bånd, swags, frugtkurve, urner, ørne, fans, skjolde og halvmåner.

Egyptiske

Opdagelsen af Kong Tutankhamen grav i 1922 inspireret en interesse i alle ting egyptisk, herunder møbeldesign. Mens Art Deco betragtes som originalt design af 1920erne, blev egyptiske Revival en sub stil af bevægelsen, som det fremgår af dramatiske møbler med udsmykkede udskæringer af dyr eller indlægninger af ædle metaller, små elfenben kister og brugen af rige, juvel-tone møbelstoffer.

spansk

I 1920erne domineret spansk arkitektur de rige godser i Beverly Hills, Hollywood og Pasadena og indretningsarkitekter holdt i trin ved at dekorere dem med Middelhavet eller spansk Revival møbler. Monterey møbler, inspireret af 1500 - og 1600-tallet spanske design, hurtigt blev moderne og fyldt af boliger for berømtheder som Bela Lugosi, Clark Gable, Walt Disney og William Randolph Hearst. Typografien featured malet finish på nødlidende træ med smedejern hardware. Fra 1943, Monterey møbler var ikke længere produceres, men antikvitetshandlere i dag især forfølge stykker udformet i slutningen 1920erne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com