Model Home møbler ideer

January 22

En model hjem bør være designet til at tiltrække en række købere. Om køber har børn, kæledyr eller er enkelt, skal det være nemt for personen at forestille sig levende i hjemmet. En model hjem, der appellerer til masserne vil sælge hurtigere end et hjem designet for visse nicher.

Neutrale farver

Neutrale farver er nøglen, når der beskæftiger sig med modellen hjem eller tidligere ejede boliger til salg. En vilde røde sofa kan se godt ud, men for nogle købere vil det være alle de ser, og alle de husker. Når du prøver at sælge en bolig, skal købere Se og huske hele pakken.

Det er ikke til at sige farven ikke bør være til stede. Lys nuancer af cool farver fungerer bedst, som lys blues og greens. En lys-blå tæppe og en lys-grøn kast med koordinerende vaser og illustrationer gå godt med neutral møbler. En tan sofa, brun sofabord, hvid lampeskærme og sort spejl er alle eksempler på neutrale elementer.

Minimalistiske tilgang

En minimal mængde af møbler bør anvendes i en model hjem. En gennemsnitsfamilie har fire personer - to voksne og to børn. En model hjem bør derfor ideelt have møbelarrangementer passer til fire personer.

For eksempel bør en stue har nok pladser for kun fire personer. Typisk er der en 3-plads sofa med en stol, eller en kærlighed sæde med to stole til en samtale område. Der behøver ikke at være en hvilestol i hjørne for bedstefar eller en sækkestol foran TV for når din søn ønsker at spille et computerspil.

Ikke får personlig

Bryllup fotos, baby billeder og rejser souvenir har deres plads-- og det er ikke i en model hjem. Når potentielle købere kigger på et hus, skal de være i stand til at se sig selv bor i det. Det vil sige, de har brug at se det som deres egne fra det øjeblik, de går ind i hjemmet. Billeder af børn de ikke kender og bryllupper de ikke deltage vil kun aflede dem fra den egentlige årsag til de er der: at se deres nye hjem. I stedet, brug ikke-personlige tilbehør som kunst, vaser med blomster og skulpturer til accent dine møbler valg og anden indretning.

Matchende brikker

Matchende er nemt med neutrale farver, især med stof stykker som tæpper, pyntepuder, sofaen covers og tæpper. Skoven og metaller skal også matche.

Hvis mens omarrangere og minimere møbler i hele din model hjem, finder du, at du har et miskmask af stykker som sofaborde, end tabeller, skrivebord og reoler, der er en let løsning: maling.

En sort sofabord med brun end tabeller virker ikke. Paint alle brikkerne én farve. Selvom stykker er forskellige mærker eller har forskellige udskårne mønstre, male dem samme farve vil gøre dem synes sammenhængende og en køber vil sandsynligvis ikke mærke de små forskelle.

Sofaen Covers og duge

Hvis du sælger dit hjem, er købe alle nye neutral møbler ikke altid en mulighed. Prøv dit bedste, og når alt andet fejler, få kreative med dækker. Der er masser for neutral-tone sofa og stol dækker tilgængelige i butikkerne og online. Dette virker også godt for at koordinere forkert stykker.

En bordløber, dug eller enkel dug kan gøre underværker med tabeller i alle størrelser. En antik træ sidebord kan ikke matche din midlertidige sofabord til midlertidige formål. Ved at dække sidebord med en dug eller dug, kan uoverensstemmelsen gå ubemærket hen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com