Moderne arkitektoniske ideer til lukkede carporte

December 1

Moderne arkitektoniske ideer til lukkede carporte

Et almindeligt metal tag holdt oppe på pæle kan ikke tjene som den ideelle pynt til dit hjem. Ligeledes kan det ikke give tilstrækkelig sikkerhed og beskyttelse fra elementerne. I bekræftende fald overveje en lukket carport, som er stort set den samme som en garage. Lukket carport kan stå ud over huset eller være forbundet med det. Hvis forbundet, en firewall skal adskille carport og hus, carport skal have en brandhæmmende loft og alle vinduer i strukturen skal forblive lukket, som redaktørerne af kreative boligejer siger i "Garager og carporte."

Supplerende materialer

Den moderne carport bør give afkald på aluminium for materialer, som supplerer hus. Moderne præfabrikerede metal carporte typisk ligne de har vinyl sidespor, der blander godt med hjem, der har vinyl sidespor. Alternativt bruge træplanker for at bygge en rustik carport, der ligner en bjælkehytte. Dette look fungerer bedst for boliger med et rustikt udseende, især boliger, der ligner hytter, selv. Hvis du ønsker din carport har kunstneriske flair, bruge træ eller cement blokke til at bygge strukturen, derefter male det din ønskede farve. Du kan oprette en mosaik backsplash på de første to eller tre fødder struktur ved hjælp af farverige skår af keramik, glasperler og sten.

Solpaneler

Ved hjælp af den carport tag til at generere energi også bruger plads klogt. Denne strategi vil reducere din energiregning og gøre dit hjem mere miljøvenlige. Installere solpaneler på taget til at oprette en power-genererende carport. Alternativt, oprette en præfabrikeret solar-genererende carport, Alyssa Ford foreslår i "farvel, garager: 10 carporte værd trang."

Courtyard

Carport og husets vægge kan oprette en delvist lukket udendørs rum. Hvis du tilføjer en ekstra væg, har du en lille gårdhave. Den delvise kabinet skaber en hyggelig udendørs rum, som du kan bruge til grill, en have eller en rolig yoga rum, f.eks. Bruge et espalier for den ekstra væg til at skabe en mindre solid look. Tilføje en række trædesten fra carport indgangen til gården vil bidrage til at skabe en følelse af forbundethed mellem rum.

To-etagers Carport

På samme måde, at fuldt ud for at bruge den plads, der er omfattet af en carport, designe toppen som et dæk. Strukturen skal være stærk nok til at støtte alt, hvad der vil sidde på den. Præfabrikerede carporte kan ikke være solidt nok til at bruge som base for et dæk; tjekke med producenten. Installere et gelænder rundt om toppen og trappen, der fører til dæk fra ryg eller side. En tagterrasse med ivy hængende ned langs siden ville også tjene som en attraktiv brug af rummet.

Lagerplads

En sat tag giver mulighed for opbevaringsplads over bilen. Plus skaber den sat tag en mere færdigt look til den struktur, så det ligner en lille hytte. Blot tilføje en lille forstuen på ydersiden af strukturen, og bruger en stige til at få adgang til rummet. Alternativt oprette åbning i ryggen og bruge indbyggede trin eller stigetrin adgang til rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com