Moderne Countertop kant Styles

April 2

Moderne Countertop kant Styles

Countertop kant styles er ikke altid givet mange tanker, men de kan tilføje stil til et køkken og være praktiske på samme tid. Der er flere stilarter af moderne køkkenbordet kanter at vælge imellem, men stilarter kan være begrænset til visse typer af køkkenbordet.

Standard kanter

Traditionelle lige kanter er grundlæggende og billig, giver en prisbillig mulighed for dem, der ikke har en masse penge til at bruge eller ikke ønsker en fancy design. Disse kanter er blandt de mest almindelige, ifølge køkken bordplader hjemmeside. Hele køkkenbordet er firkant, med alle kanter møde i rette vinkler.

Afrundede kanter

Afrundet bordplade anbefales til familier med små børn, fordi der er ingen skarpe hjørner at ramme. Disse køkkenbordet kanter også tilføjer ikke en stor del af omkostningerne. En fjerdedel runde countertop kant er afrundet på den øverste kant til en blødere look. Et dobbelt kvartal runde kant har både sin top- og bundkanterne afrundet. Halv-bullnose er en stil, hvor den øverste kant er dramatisk afrundet med en mere rund udformning end den runde stil. En fuld bullnose runder kanter ind i en perfekt halv cirkel.

Dekorative kanter

Dekorative countertop kant stilarter er dyrere og mere dramatisk i udseende. De er ikke så praktiske som standard og afrundede kanter. Afskårne kant stil er hugget ind i 30 til 45 graders vinkler hele vejen rundt en bordplade. En dupont stil kant er en lige kant, der falder lige ned i en kurve; Det er ru og ujævn, så det er en passende stil til bordplader, der ikke bruges en masse. Andre dekorative kanter omfatter cove-stil med en konkav afrundet kant, der vises rillede og ogee stil, der har en s-formet profil og bruger konkave og konvekse kurver. Dekorative køkkenbordet kanter kan være custom-stil, og afhængigt af materiale og design, kan dette være en dyrere løsning.

Kombinerede kanter

Disse køkkenbordet kanter kombinerer to kant styles for en mere dramatisk alternativ. Kombinationer kan omfatte stilarter af afrundede, bullnose og bugt kanter, blandt andre. Der er flere variationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com