Moderne, farverige væg udsmykning idéer til børneværelser

May 30

Moderne, farverige væg udsmykning idéer til børneværelser

Der er en endeløs række af moderne design ordninger, der vil tilføje farve og spænding til dit barns soveværelse. Mens de fleste mennesker vælger væg farver i deres hjem til deres neutralitet og alsidighed, inviterer udsmykning kids værelser kreativitet. Børn er en stor kilde til inspiration, når brainstorming til usædvanlige ideer. Inddrage dem så meget som muligt i planlægning og udførelse af udsmykning projektet for at sikre, at deres værelser virkelig afspejler deres smag.

Væg Decals

Væg decals i farverige designs er en øjeblikkelig måde at dekorere et barns værelse. Allerbedst, er Vægoverføringsbilleder Vendbar, så de kræver lidt engagement. Børns præferencer ændrer hurtigt, men Vægoverføringsbilleder kan holde trit med dem. Børn vil have det sjovt at arrangere og organisere deres decals til at passe deres mange stemninger.

Stencils

Stencils er et ideelt valg for folk, der ønsker at tilføje en kunstnerisk touch men mangler færdigheder til maling frihånds. Mens små, stencileret grænser ser ærbar og gammeldags, ser store designs i dristige farver moderne. Springe traditionelle billeder af hjerter og bamser til fordel for hipper design som dem baseret på tatoveringer, retro temaer og asiatiske motiver.

Tavle maling

Tavle maling tillader børn at skabe farverige, midlertidige billeder direkte på deres vægge. Holde rummet fra følelse for mørkt ved at afbalancere en enkelt væg med tavle maling med en bleg farve på de andre vægge. En anden mulighed er at male mindre tavle paneler på forskellige vægge for at skabe et maleri "galleri."

Kalkmalerier

Et vægmaleri tager tid og evner til at udføre godt, men effekten kan være fantastisk. Vælg et tema, som fortsat vil have relevans, som dit barn går gennem ungdomsårene. Hvordan ser sød i en preschooler rum ser forældet i et par korte år. Moderne, farverige temaer omfatter mod mønstre, undersøiske liv, sci-fi utopier, ydre rum og videnskabelige forstørrelser.

Striber

Striber er en enkel måde at tilføje en masse farve til et barns værelse. Give dit barn sjovt opgave at udvælge flere farver fra en stor æske farveblyanter. Udforske harmonisk ordninger ved at trække forskellige variationer på papir. Variere bredden af striber til at konvertere dette look fra formelle til funky. Omfatte nogle farver i metallak for glimmer og glitter. Accent en pige stribet værelse med stick-on rhinestones. Brug lav-tack tape og en plan for at gøre perfekt, lige linjer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com