Moderne genanvendelse ideer til dit soveværelse dekoration

May 30

Moderne genanvendelse ideer til dit soveværelse dekoration

Genbrug er den ansvarlige reaktion på en planet plaget med montering bunker af skrald og global opvarmning som mange hævder er skyld i menneskers misbrug og affald. Genbrug behøver ikke at være kedeligt. Det kan være friske, fantasifulde og dekorativt smagfuld. Du kan endda optage mange genanvendt varer i dit soveværelse indretning.

Sengetøj

Stedet for at kassere de gamle blå jeans og T-shirts, overveje at bruge dem i dit sengetøj. Denim jeans giver stor isolering for varme tæpper eller dyne dækker. Linje siden kanter med bukser lommer til opbevaring for hjemmesko eller paperback bøger.

T-shirts kan bruges som soft pudebetræk. Afbrød ærmerne og sy dem lukket sammen med bunden af skjorten til comfy pudebetræk eller beskyttere, over hvilken du smutte mere dekorativ pudebetræk.

Tilføje energi

Energidrikke er alle vrede i vores søvnmangel samfund. Fjerne de farverige faner fra de dåse energidrikke. Når du har optjent nok, streng dem sammen til unikke vindue behandlinger eller et kast tilbage til groovy af 70 ' erne. Kun denne gang du vil bruge fanen toppe i stedet for perler.

Soup--det er ikke kun For frokost længere

Husk, når hver billedkunstlærer fra børnehave til fjerde klasse fundet nogle brug for suppe dåser? Ikke discount funktionalitet og skønhed af dem bare endnu. De kan bruges som mere end blyant indehavere indpakket i byggeri papir og googly øjne. De kan Pifte op din dressing område og give tiltrængt opbevaringsløsninger for trange.

Tage seks suppe dåser og dække dem i et tyndt lag af håndværk lim. Wrap kostume eller Mardi Gras perler stramt rundt hver kan. Gøre en enkelt stribe ned modsatte sider af en kan og vedhæfte et andet kan til hver side med en hot limpistol. Nu, lime sammen to dåser. Læg en linje af hot lim ned i midten af hver kan og sæt den stramt ind i rillerne i din nederste række af tre dåser. Endelig, lim de sidste kan til toppen til at oprette din pyramide af farverige dåser. Din nye pyramide caddy er det perfekte sted at gemme små kamme, makeup pensler, Fingernegl polish og hår tilbehør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com