Moderne have planer for det sydøstlige USA

May 12

Moderne have planer for det sydøstlige USA

Moderne haven design understreger lethed af pleje og livability samt skabe udendørs værelser hele familien kan nyde på daglig basis. I det sydøstlige USA, skal en behagelig udendørs rum være et tilflugtssted fra den varme og fugtighed af sommeren klima. At vælge materialer, funktioner og planter nøje vil hjælpe dig oprette en moderne have at du, hvor du vil elske at bruge tid på.

Hardscape

Hardscape i haven skaber sine "knogler" og dens grundlæggende arkitektur. Lægge ud stier og terrasser først, før du overveje hvilke planter, du ønsker at vokse omkring disse strukturer. I de sydøstlige stater, kan du har en gårdhave i køligere dage på det sydøstlige hjørne af dit hus, hvor du kan sole sig i morgensolen. En brand pit ville være en god egenskab i denne placering, til kølige nætter. Hvis du har nogle store skygge træer vest for dit hus, et lyssky opholdsområde kan bygges der som et tilflugtssted på varme sommerdage. En god bane valg for sydøst er fliser, som ser godt ud med de fleste landskaber. En have for ældre mennesker skal have glatte, hældes beton stier, så de er tilgængelige for kørestole.

Skygge

I de sydøstlige stater skat indbyggere deres skygge. Hvis du har ældre skygge træer, Planlæg haven sidder områder omkring dem. Hvis ikke, plante løvfældende træsorter mod vest og øst for huset, til at skyggelægge det under de hotteste dele af om sommeren, når solen passerer direkte overhead, eller opbygge en struktur til at tilføje skygge, som en stor pergola. Siddepladser områder i skyggefulde dele af haven kan blive styrket med Hostaer, bregner, hellebores (Lenten roser), pierretters og blødende hjerter. Mange pærer vil blomstre i skyggefulde steder, før træerne blad ud, såsom påskeliljer, krokus og bluebells.

Vand

Alle haver drage fordel af lyden og synet af vand, især på varme sommerdage, som lyd rindende vand kan gøre dig føle køligere. En moderne have kan indeholde en blot formet koi Dam med åkander sprænges på overfladen. Hvis du ikke har plads til en dam, kan du stadig har en krukke springvand. Disse er de vaser med vand risler fra toppen og ned ad siderne. De er kompakt nok for den mindste haver, og de er overraskende fortryllende. Deres rene linjer gør dem passe godt ind i den moderne have. Hvis en krukke springvand ikke er rigtige for dig, prøv at bruge en lille væg springvand, som disse heller ikke tage meget plads.

Belysning

Moderne haver er ofte sites for underholdende om natten. Med henblik herpå skal designer tilføje nogle diskret belysning. I dag, montere designere effektiv LED (light - emitting diode) lys i brolægning og vægge, så gæsterne kan se stierne klart som de gå i haven om natten. Tænk om at tilføje en brand pit til en have spot, der ser de mest underholdende.

Planter

Den bedste del om planlægning en sydøstlige have er at vælge planterne. Gartnere i det sydøstlige USA kan vokse en stor mange vidunderlige blomstrende planter og buske. Nogle af de nemmeste og mest tilfredsstillende er hortensia, roser, pæoner, daylilies, clematis, kaprifolier og iris samt de førnævnte skygge planter. Disse stauder og buske vil blomstre år efter år med lidt vedligeholdelse, og de kan opdeles, for at øge det beplantede areal. Gentage de samme typer af planter, i store driver, forener haven. Tilføje et par zinnia og cosmos stiklinger fra et havecenter, og du vil have blomster hele sommeren lang.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com